| RosaliaOriginala a întrebat:

Sunt singurul care nu vrea absolut deloc sa isi faca relatie? In primul rand e o pierdere de timp si in al doilea rand mi se pre ciudat sa petreci timp cu o persoana necunoscuta

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

In timp iti vei schimba ideile,

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Eu cred ca tu vrei dar esti refuzat si atunci consideri pierdere de timp o relatie.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Am inteles acum de ce esti asa misogin pe aici ca te refuza toate... sau de aia te refuza toate oare?

| mihai69 a răspuns:

Să scrii pe TPU nu e timp pierdut cu necunoscuți?
rolling on the floor

| LordCristobal a răspuns:

Deocamdata nu vreau nici eu sa imi fac relatie pentru ca m-am obisnuit singur si ma simt destul de bine single.Dar daca as intalni o fata de calitate buna cu care sa ma completez bine nu as zice NU unei relatii.

| haileewatson a răspuns:

Persoana necunoscuta? Din contra, personele cu care ai relatii (de orice fel) nu sunt necunoscute. laughing)))

| Robert2526 a răspuns:

Probabil ca nu esti singurul si probabil ca o sa iti schimbi ideile astea curand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Susțin ceea ce a spus contul Mihai69 laughing) și noi suntem niște necunoscuți dacă e să te gândești și totuși tu ne împarți din opiniile tale, unele care poate nici cunoscuții tăi nu le știu. happy Deci e ciudat asta cu necunoscuții, că până la urmă ca voi doi să deveniți cunoscuți trebuie mai înainte să fiți necunoscuți. laughing

Eu te aprob doar cu pierderea de timp cu relația și faptul că nu vrei. laughing) Deoarece așa gândesc și eu deși comparativ cu tine eu una chiar visez și la dragostea care să mă ucidă și să mă perpelească pe toate locurile. rolling on the floor))) Una picată din cer care să mă trăznească laughing) dacă se poate nici nu e nevoie de o relație, e suficient ca el și eu să fugim pe o insulă pustie să trăim doar noi doi în Universul nostru, ș-așa în lumea actuală iubirea nu prea mai e sau oricum e ghidată tot de faimosul "trebuie să ai" așa că insula pustie este soluția. laughing)

Dacă nu are de gând să pice oricum mă duc singură pe insulă într-o bună zi. rolling on the floor))

Cât de relație, de ce ai vrea să-ți faci o relație ca oricum în final să se termine și cei doi protagoniști să se ducă dracu? Deci aici te aprob. happy E mai bine alone. happy Nu ai stres, nu ai probleme. Dacă mai ești și femeie, deși din întrebare sună că ești bărbat, dar ca femeie e și mai nașpa, trebuie să fii și mamă, și soție, și amantă și de toate pentru bărbatul tău. Deci cam prea multe se cer de la noi. În cazul vostru nu știu, dragi bărbăței, dar orice pledoarii ați susține, eu vă aprob. laughing) Mai puțin aia cu materialismul, sincer în secolul 21 chiar a picat deoarece acum și bărbățeii îs materialiști, nu doar noi femeile. laughing) Bărbățeii se uită ca și femeile să aibă job și dacă se poate nu orice job, se uită să aibă chiar o casă a ei sau alte venituri, deci acum tot Mapamondul este materialist nu doar femeile. happy

| StefanIlAreMare a răspuns:

Esti o urzica