| YoyoXender a întrebat:

Sunt stresat, am făcut operații gen fimoză si acum imi este frica ca pielea care trebuia sa stea normal pe puta, ea nu mai sta gen se duce sus peste capul puțului, adica pielea sta retractată, vreau sfatcrying

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este foarte nromal ca dupa operatia de fimoza pielea sa nu mai stea peste puta, adica sa o acopere fiindca ti-a fost eliminata, asa cum se procedeaza la toate opeartiile de circumcizie.

Este totul foarte nromal si sanatos, asa cum este acum, doar sa ai grija sa-l speli dimineata si seara cu apa calda si sapun, ca sa nu se infecteze si sa-l pastrezi intotdeauna curat.

30 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Și care ar fi problema?
Operația de fimoză e cam acelaș lucru cu circumcizia pe care o fac aprox. jumătate din bărbații de pe planetă.
Nu mai fi stresat. O să-ți dai seama mai târziu că e în favoarea ta.

| MihaiSpeedster a răspuns:

Prietene, ai cam belit-o!

| YoyoXender explică (pentru Violleta2022):

Da dar vreau sa ma stiu o cehsti o sa mai imi revină pielea sad mie tare teamă ca nu o sa mai se facă

| Violleta2022 a răspuns (pentru YoyoXender):

Imposibil sa-ti mai revina pielea inapoi, odata ce nu mai exiista si alta nu-ti mai creste, fiindca ti-a taiat-o imprejur si acum glandul sta descoperit tot timpul.
Asa este procedura la toate operatiile de fimoza si circumcizie!

Adică la ce vreau sa ma refer ca trebuie sa folosec mâinile ca sa pun pielea rămasă, după ce ia se ridică, și după acea ia rămâne deschisă, tot timpul daca nu ma duc la o baie sa pun înapoi pielea este enervant

| ywar a răspuns:

Eu am penisul aproape tot timpul decalotat. Nu ma deranjeaza deloc. Am avantajul de a ajunge mai greu la orgasm si asta llace partenerei mele. O femeie s-ar putea sa aprecieze felul in care arata organul tau, acesta fiind un aspect foarte masculin dupa parerea mea. As putea sa soun ca e destul de excitata cand trage cu ochiul la dus la podoaba mea.
Daca simti ca pielea capului penisului este mai uscata poti lua un ulei pentru masaj si poti aplica pe pielea aceea. Va fi foarte ok. Acum ai avantajul ca il poti spala foarte bine.
Nu sunt un pusti, sunt barbat in toata firea asa ca nu spun povesti.

| YoyoXender explică (pentru ywar):

A dar am citit aun articol care zicea ca nu trebuia! Cum pot sa imi intorc circumcizia?

| ywar a răspuns (pentru YoyoXender):

Nu exista intoarcere. Nu e cel mai nasol lucru. Crede-ma ca estetic este foarte bine. Medical/igienic este fabulos si e si foarte sexy. De ce te plangi?

Stupid urât, si sensibil, igienă in exces, si din cauza asta nu o sa fac vreun puradel indiferent de fata de price fel de fată, mai bine le spun sa mi-o de tot si termin cu totul

Ce ma doare cel mai mult nu este aspectul sau altceva, dar ma doare, si imi vreau înapoi protecția care o aveam o data, sa sar, alerg, sa fac orice tâmpenie fara sa imi gie frică că mă lovesc, acum din cauza unei prostii ca daca stiam ca puteam sa adaug creme si sa nu trebuiască vreo operatie eram mai fericit cu vechiul, nu cu jegosul asta care nici macar nu se pune singur fara ajutorul mainilor mele totul este un eșec

Si ma gandeam in felul urmator gen pielea aia din cap care se gasea în vârf care a unito cu cea din interiorul putiului nu ar putea sa o taie si a uneasca untrun fel si să ii faca un sfârșit ca eu nu mai am sfârșit este sens circular la asta mă gândeam

Adica ar fi posibilă? După mine da ca practic ar putea lua din vârf si cea din vârf sar reface singura având toate cele 3 straturi

Adică ce vreau sa spun cu toată gâlma asta este ca si cum aș pierde un braț ce ce pierd si nu-l mai iau inapoi, ca dintle când ți l-ai spart nu il mai am asta tot incerc sa va zic

| pixelzap a răspuns:

Poti sa plangi! Pwp

Ce nu intelegi baiete? Pielita aia a fost taiata complet de medic, fiindca asaa este procedura in caz de circumcizie.
Din acest moment pielita aia nu mai exista si nu se mai poate pune la loc, acoperind glandul, niciodata!
Nu ai nevoie sa-ti folosesti mainile si sa tragi de nimic, glandul de acum ramane descoperit din cauza circumciziei.
Stiu ca-i enervant dar asta este situatia ta si altor miliarde de barbati de pe globul asta, care au avut circumcizie prin botez sau dupa fimoza, cum ai avut tu.
Circumcizia nu ai cum sa o intorci niciodata, fiindca ti-au taiat o pielita de la puta care nu se mai poate coase inapoi. Aia a fost deja aruncata la gunoi! Acum inveti sa traiesti cu pensiul asa cum este ca nu ti se intampla nimic rau sau aiurea, dimpotriva, nu mai faci infectii ale lui, atat de usor.
Arabii si evreii sunt circumcisi de mii de ani si vad ca nu se mai plang de nimic.

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi acest articol medical care explica ce este circucizia si are poze cum arata penisul inainte de operatie si cum arata dupa operatie, cand i s-a taiat toata pielita:

https://angisan.ro/circumcizie-operatie-fimoza/

| minrest a răspuns (pentru Violleta2022):

Nu a facut circumcizie, Violleta. A facut o operatie ca sa i se decaloteze glandul.

| minrest a răspuns (pentru Hammurabi):

Operatia pentru fimoza, care permite decalotarea glandului, nu are treaba cu circumcizia, care consta in indeoartarea preputiului.

| minrest a răspuns (pentru Violleta2022):

Clinica cu plata ar vrea sa te faca sa ceri circumcizie ca sa scapi de fimoza. Dar nu este nevoie; e suficient sa ramana pielea mai lejera. De asta spune ca ar vrea sa ii stea pielea mai fest, pentru ca inca o are.

| YoyoXender explică (pentru minrest):

Daaa gen gandeste-te la un fir electric este drept cand il intinzi si cand il unesti este circular, asa este si pielea mea la momentul de fata se decaloteaza fara sa ii fac nimic, dar este faza mai naspta pentru puta, ca este capul descoperit si doar sa ma ajut de maini sa o pun inapoi pielea, gen eu doream sa fie intr-un punct cu pielea ramasa gen semi nu stiu cum se explic gen ( ex... uite am un ou il pun orizontal si ii fac o gamalaie sau o iesire cam de 0, 5 prin ou aporpe de centru ) cam asa ar vrea sa stea, am expliicat cat de bine am putut

| Violleta2022 a răspuns (pentru minrest):

Tu nu ai inteles, baiatul a spus ca a avut operatie de fimoza, care in anumite circumstante depainzand de gradul de severitate se face circumcizie, si banuiesc ca asta este cazul lui odata ce mentioneaza ca nu mai are piele deloc, care sa-i acopere glandul, deci s-a praticat circumcizie din cauza severitatii situatiei in care era baiatul.
Din acest moment, nu mai are cum sa acopere glandul si ramane descoperit tot timpul, asa cum poarta absolut toti barbatii care au fost circumcisi religios sau medical. va trebuiis a se obisnuiasca sa traiasca cu penisul asa, fiindca alta pielita nu-i mai creste si nu are cum sa-l mai acopere niciodata.

Aaaa a fost medicala in niciun caz a fost relegios, ca practic la mine era ca nu puteam sa o decoltez gen pana la inel, eu in rest puteam, acum asta este moartea tot moartea este cu sau fără piele ( familie sau fără, nici nu îmi pasă de o amărâtă de familie care nici nu mă interesa, într-o țară de tot căcatul asta jegoasă si spurcată in tot sensul cuvântului cu tot cu guverne care sunt lacome dupa banii.

Adică ce vreau sa zic nu o sa mă accepte nicio fată, ca am circumcizie, deci din punctul asta sunt pierdut. sad

Ce prostit esti!
Sunt popoare care fac circumcizia la copii in primii 5 ani de vaiata, fiindca asa le cere religia. Toti evreii de exemplu sunt circumcisi!
Sexul nu sufera si fetele nu au de ce sa se planga ca-i circumcis, dar se pot plange ca-i mic, ca nu tine mult partida de sex, ca nu le provoci orgasm, iar aici nu are nici o vina cuculetul ci doar tu.

Decoltat - decolteu >> sunt termeni care se folosesc pentru bustul unei femei happy

Pentru puta ta si a barbatilor, termenul corect este DECALOTAT!

Nu sunt prea prietenos cu biologia, nu in cazul genului feminin

Chiar nu are importanta ca ai un cuc decalotat sau nu, important este sa fie mentinut CURAT si sa fie cat de cat jucaus, ca sa produca placere.

Cred ca asta este explicatiea de ce ma chinui acum o oara sa faca acel lucu, si inainte in trecut imi lua gen 5minute adica s-a schimbat drastic fluxul, adica nu mai este chiar asa usor dureaza, si daaa era mai simplu ca acum + ca am baut un ness cu zahar care imi era garantat 5 minute, nu 30/ 60 minute

SI daaa ms de sfat ca prima impresie mi-ai lasat comenteriu, si mi s-a parut negativ, acum din ce vad parca esti pozitiva gen tu incercai sa imi explici si eu nu intelegeam ca cautam cu disperare ajutor, si acum vad ca nu esti chair asa de rea gen tu esti buna si eu sunt cel care sa compoartat aiurea,, mmm imi cer scuze ca am facut atat valma, ai avut dreptate ( soryy ) happy

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor!
Chiar nu trebuie sa te streseze ca-i decalotat penisul, arabii si evreii au penisul circumcis si traies de mii de ani asa, chiar fac copii multi si unii au mai multe neveste, deci nu are nici o importanta daca penisul este circumcis sau nu!