| Andra_9851 a întrebat:

Sunt studenta iar prietenul meu la fel, suntem impreuna de 5 ani iar acum s-a ivit o problema. El a fost virgin iar eu am mai avut relatii intime cu inca 2 baieti cand am ne-am cunoscut si avand unele discutii am realizat ca el si-ar dori sa faca sex si cu alte fete, sa vada cum e sau pentru a avea o lista, nu stiu exact.Cand i-am propus sa ne despartim a zis ca nu vrea pentru ca ma iubeste si sincer il cred si simt acest lucru si intr-un fel ii si inteleg dorinta de a vrea sa vada cum ii cu altele. Nu stiu ce sa fac pentru ca si eu il iubesc si stiu ca ma iubeste si nu stiu cum as suporta despartirea asta, poate de la un timp o sa-i treaca sau poate doar mi-a spus sincer ce gandeste si nu trebuia sa fie chiar atat de sincer si nu este asa important pentru el. La casatorie nu ne gandim fiind inca studenti.Eu cred ca dupa ce inaintezi in varsta gaseste mult mai greu sau foarte greu sau nu mai gasesti persoane potrivite, si decat sa mai fim impreuna 2-3 ani as prefera sa ne despartim acum. Dar cum sa fac asta cand ne iubim? Insa dorinta asta pe care o are el ma face sa sufar si sa nu pot fi concentrata la alte lucruri importante. Si vreau sa va mai spun ca eu cred in sufletul pereche chiar daca pentru unii poate e o prostie si in momentul de fata am sentimentul ca nu e ce as vrea eu sa fie si nu stiu ce sa fac. Daca aveti ceva pareri v-as multumi tare mult.

9 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Nu mi se pare normal ceea ce iti cere el. M-as simti devastata in locul tau.

Adevarul ca si eu sunt cam in aceiasi situatie ca tine, si mi-e teama ca o sa vrea si al meu sa experimenteze...

E trist, dar nu ii da ceea ce iti cere caci e ca si cand v-ati desparti!

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Greu. si daca tacea, si "te insela", si aflai cine stie cum, mult mai tarziu, cum acrezi ca ti-ar fi fost?!

In viata e mai bine sa ai cateva experiente, ca sa poti compara si alege in deplina cunoastinta de cauza! - potrivire sufleteasca, anatomica, relationala, etc, etc.

Success!

| Dan a răspuns:

Andra, asculta la mine, baiatul asta are o problema (scuze ca spun), dar nu te inteleg de ce il mai iubesti dupa ce ai aflat de la el? Incearca sa cauti alt baiat, este greu pentru tine imi dau seama, cauta un baiat serios ca si tine, ai sa vezi, iti este mai bine.Noroc sa ai in dragoste, ca eu nu am avut! happy

| BruneTTe a răspuns:

Daca vrea si cu altele inseamna ca tu nu ii esti de ajuns. Nu conteaza ca esti prima [ si singura pentru el]. Daca te-ar iubi intr-adevar atat cat spune nu ar visa la alte fete. Nu cred ca e pentru tinehappy El nu cred ca vrea sa ramana la o singura fata. Se pare ca vrea sa incerce mai multe sa zic asa. Peste 1 luna va fi una, peste 2 luni va mai fi una... are rost?
Mai bine va despartiti sau si mai bine. alunga-i gandurile prostesti din cap, fa-l sa inteleaga ceea ce este cu adevarat important [ iubirea ta]... daca e posibil. Succes!

| GdX a răspuns:

Da ii spui sa o faca daca vrea dar sa nu stii tu tie iti zice ca nu a facut-o si gata, ce mare tamtam.

| corado a răspuns:

Baiatul a gresit ca a gandit cu voce tare dar e de apreciat datorita sinceritatii! Andra trebuie sa te gandesti serios, 5 ani sa ii uiti, cred ca va fi foarte greu daca nu chiar imposibil! E o situatie complicata, iti inteleg teama. Ar fi o solutie sa luati o pauza dar e riscant, deoarece pauza asta poate avea doua efecte:
1.Sa va distanteze! Situatie in care el, poate si tu, veti avea diferite aventuri, aventuri care sa le comparati cu viata voastra pana atunci si cu senzatiile de atunci, iar in conditiile in care unul din voi va simti ceva mai deosebit si va fi atras de acea persoana, se va crea aceasta situatie.
2.Sa va doriti mai mult unul pe celalalt! Situatie in care, la fel, in urma unor aventuri, sa comparati ceea ce simtiti si ceea ce era intre voi, iar daca sunteti dezamagiti de partenerii aventurii, veti cataloga relatia voastra ca fiind una perfecta si o veti relua cu mai multa daruire si apreciand-o in acelasi timp.
Daca hotarati sa luati o pauza, dupa ce reluati relatia NU INTREBA CU CINE SI CE A FACUT IN ACEL TIMP! E mai bine pentru tine si pentru relatia voastra!
Sper ca ti-am fost de ajutor si mi-ar parea rau sa aud ca s-a terminat trist! Succes!

| mariy a răspuns:

Am avut si eu de astea. am zis ca nul impart cu nimeni si punct. daca ai vrea si tu pe altcineva cred ca lui nu i-ar placea. daca tot insista lasa-l, ca pierzi timpu. am si eu aceeasi dilema si astept sa vad ce se mai intimpla. baftawinking

| lollipop92_5210 a răspuns:

Poate e curios, avand in vedere ca ai fost prima din viata lui intima. Depinde numai de tine alegerea pe care o vei face. Daca te-ai simti dispusa sa ierti sau sa treci cu vederea asa ceva, ati putea lua o pauza, dar cum a spus si corado, poate avea anumite consecinte asupra relatiei voastre.
Cel mai bine ar fi sa vorbesti cu el si luati impreuna o decizie, dar ganditiva de 1000 de ori inainte sa faceti un lucru pe care mai tarziu l-ati putea regreta! Bafta!happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca nu bine sa faci sex pana la varsta de 20-30 de ani