Pai stiu vum e! Discuta, spune-i clar ce simti si spune-i ca nu vrei sa va mai certati! Totul a inceput din cauza ta sau a ei? Poate ea se gandeste la voi, mereu exista o sansa, poate ii e teama sa-ti arate. Daca incearca sa discute cu tine, continua si tu sa o suni, sa-i dai mesaje! Te pup
Buna,
La fel simt si eu, iubesc foarte mult baiatul pe care il urasc datorita atitudinii sale.
Si, nu are rost sa te tii dupa ea, daca nu doreste sa va impacati, dragoste cu sila/mila nu se face.
Inteleg ca tii la ea, dar pe parcurs iti vei da seama ca toate au fost in zadar!
Numai bine!
pa, pa
Intre dragoste, ura si prostie exista de multe ori o bariera foarte subtire si depinde de fiecare daca este capabil sa perceapa corect de care parte a barierei se afla. De aici, si nu numai, vine si cunfuzia in care te afli.
14
Nici macar nu vrea sa imi vorbeasca vorbeste cu mine doar cand are o nevoie urgenta de ceva.
Pai stiu vum e! Discuta, spune-i clar ce simti si spune-i ca nu vrei sa va mai certati! Totul a inceput din cauza ta sau a ei? Poate ea se gandeste la voi, mereu exista o sansa, poate ii e teama sa-ti arate. Daca incearca sa discute cu tine, continua si tu sa o suni, sa-i dai mesaje! Te pup
Greşit. Nu vrei să fiţi doar prieteni. Crede-mă.
Nu mai vrei nimic în momentul ăsta de la ea, să cunoşti pe alta eventual.