Si mie mi s-a intamplat cam la fel.L-am refuzat printr-o prietena dar cred ca daca eram fata in fata era diferit.Eu zic ca s-a impacat cu fosta prietena pentru ca tu l-ai refuzat.Eu zic sa iesi cu prietenele tale pe acolo pe unde iese el de obicei pentru ca doar asa o sa va mai vedeti:*.Mai vorbeste cu el si da-i semne ca iti place de el. Sunt sigura ca si el simte la fel si fosta prietena e doar cineva care il consoleaza mai mult.
Incearca sa il cuceresti cumva, sa-i devi o prietena foarte apropiata intai si poate se mai cearta inca o data cu fata aia daca s-au certat odata nu vad de ce nu ar faceo si a 2 a oara.
Stiu situatia, dar nu din esperienta mea, dar asta nu conteaza. Din curiozitate vroiam sa te intreb de ce l.ai refuzat prima oara? si daca este pentru ca a pus pe altcineva sa te in trebuie inteleg. Ar trebui sa vorbesti cu el si sa ii explici, probabil va intelege si daca o sa renunte la prietena lui inseamna ca tine la tine, pare ciudat, adica dupa doar 2 saptamani, dar poate este mai sensibil. Incearca sa mai afli informatii despre el si vei stii daca sa risti pentru el sau nu. Succes! :*