| Axellexa a întrebat:

Sunt terminat happym-am indragostit, rau de tot, fir-ar. Povestea incepe asa : clasa a 9-a prima luna nu bagam pe nimeni in seam decat pe fostii colegi, urmatoare luna o colega cu varul ei s-au mutat in spatele meu. Cu timpul am inceput sa-mi bat joc de acea colega (mare idiot) faceam glume pe seama ei (mai exact ea nu era chiar desteapta, de fapt nu prea ii place "cartea" altfel ea este o fata foarte inteligenta). Vreo 2 luni am tot ras de ea, (v-am spus chiar aveam motive big grin da stiu eram un mare nesimtit). Acum vreo luna am luat id-ul ei si am inceput sa o cunosc cat mai bine. Pana acum vreo 3 zile ea ma considera cel mai bun prieten, cel putin asa spunea ea. Dar eu mi-am dat seama ca nu prea avem multe lucurui in comun, dar cu toate astea m-a inebunit, simplul fapt ca o vad online pe mess ma aduce in culmea fericiri dareu sunt diferit, ea inca copilareste, eu m-am maturizat prea devreme (intamplari ale naiba de urate, nu va doresc) si nu vreau sa ii distrug copilaria, asa ca am decis sa ii spun ca nu mai vreau sa continum aceasta prietenie. (eram doar foarte buni amici, mai mult as fi vrut eu dar cred ca ori e timida ori isi bate joc, nu stiu). Un lucru care ma enerveaza e ca atunci cand sunt in clasa nu ma prea baga in seama, sta cu tot felul de pacalici, (v-am spus sunt mult diferit de ceilalti, nu mai vad o distractie in a ma alerga cu fetel prin clasa, in a face glume din/despre orice, pur si simplu eu nu prea stiu sa mai rad). Dupa ce i-am spus ca nu vreau sa mai vorbim ea a tot insistat sa fim prieteni, dar eu nu pot, sa-i fiu prieten stind ca ea are iubit (nu stiu sigur dar asa spun unii, plus de asta cand vad ca sta cu un alt baiat de vorba innebunesc ). Asa ca am terminat-o cu ea, dar azi la o ora am ramas singur in banca si ea s-a mutat cu mine, ( cat m-am chinuit sa o uit in 3 zile s-a dus in 2-3 minute )si in pauza ea mai spune cate ceva despre mine, dar nu stiu mie teama sa o imbratisez mi-e teama sa o ating, mie teama sa-i spun anumite lucruri(nu-mi spuneti sa-i spun pe messenger, nu o sa o fac )
Aveti vreun sfat in legatura cu asta? daca da va multumesc!

Răspuns Câştigător
| sticks_2956 a răspuns:

Heyhappy!
Pot sa declar ca este cel mai lung mesaj care l-am citit vreodata pe TPU!happyDar odata cu ultimul rand pe care ti l-am citit mi-am dat seama ca te afli intr-o situatie foarte dificila in care sunt implicate multe multe sentimente.Am inteles ca esti un temperament mai "dificil", intamplarile grele petrecute in viata ta te-au obligat sa te maturizezi mult mai devreme.Esti atat de confuz in toata treaba asta incat nu iti dai seama ca tot ce simti nu este altceva decat DRAGOSTE.dragostea nu poti sa ti-o explici de multe orihappy,nu poti sa o recunosti de multe ori sau nu vrei sa crezi ca ea exista pentru tine.Dar oricine ar fi ea,o iubesti,abia rezisti sa fi suparat pe ea,innebunesti sa vezi ca atentia ei nu este indreptata asupra ta, te doare ca i-ai pierdut prietenia si lesini de fericire cand o vezi pe mess.Poate ca deja sti foarte bine ce sentimente ai pentru ea, si eu probabil afirm ceea ce tu incerci sa combati acum[dragostea ta pentru ea]. Trebuie sa stii ca fiecare dintre noi se face responsabil pentru sentimentele sale!happy
Si insfarsit sfatul meu:1. Daca vrei sa suferi in continuare atunci ramai la fel de inhibat, nu ii zi nimic, refuza sa crezi ceea ce simti.
2. Daca vrei sa fi impacat cu tine accepta deschis ceea ce simti pentru ea,fi sincer cu tine,apoi ai putea sa o abordezi in felul tau,nu trebuie neaparat sa ii spui verde in fata ca o iubesti, iubirea se poate in acelasi timp dovedi, fa'o in felul tau!winking
Numai succes!happy:*

12 răspunsuri:
| cOnTexT a răspuns:

@Axellexa, frumos amice. si eu sunt la fel, chiar nu mai vad nimic interesant in unele glume tampite, si a rade la orice. mai ales a alerga prin clasa. E okwinking tot respectu.
Pai amice, stai in fiecare zi cu ea in banca, vorbeste cu ea des, incearca si la telefon, msje.etc apoi peste 2 saptamani de vorbit des, o intrebi frumos daca vrea sa fiti impreunawinking sau daca nu vrei un refuz O SARUTI DIRECT. Unu din motto ale mele "Fara intrebare nu exista acel NU pe care ne sperie pe toti"
Un singur lucru m'a deranjat, daca nu invata asta nu inseamna ca nu e "prea desteapta"winking scoala nu te face destept, viata te face.

| cOnTexT a răspuns:

Ps. imi place vrajeala ta laughing, o sa muste cateva:* gg (sper ca nu te'am dat de gol :-s)

| stef87 a răspuns:

Esti sigur ca nu e doar o atractie fizica? Sau o simpla admiratie? Cand te indragostesti de cineva o faci nu de avatarul acelei de pe mess sau fontul scrisului si nici nu joci sarba de bucurie ca a intrat x-uleasca pe mess (e de-adreptul pueril, nu-ti dai seama?). Te indragostesti de felul ei de a fi, ori tu spui ca aveai pareri negative despre ea. Sunteti colegi si voi stati sa vorbiti pe mess cand intre voi poate fi ceva? O sa avem in curand copiii facuti pe firul de retea.
Pe de alta parte, fetele se maturizeaza in general mult mai repede decat baietii, asa ca nu-i mai plange de mila ca-i strici copilaria! Si totusi...clasa a IX-a thinking mai aveti multe de invatat pana sa incepeti o relatie serioasa; pana atunci ...copilarii big grin

| Delire a răspuns:

Buna.orice s'ar fi intamplat in viata ta, nu uita sa zambesti, sa te distrezi, profita de fiecare clipa...cred ca iti e frica sa fii din nou cel din inainte. daca nu iubesti,zambesti,te distrezi at pentru ce mai traiesti? iti vei petrece toata viata trist, singur? accorda'i o sansa, invata sa visezi.imi pare rau sa-ti spun, dar doar o viata ai.nu va mai exista alta.asa ca gandeste'te bine cum vrei s'o traiesti...

| Mrrrrrrrrrrr a răspuns:

Wow...hee hee ai o pasiune pentru ea thinking nu cred ca iti place foarte mult, dar ai putea sa ii fii prieten dar totusi pastreaza distanta daca nu vrei sa o maturizezi.O relatie te maturizeaza mult, stiu asta, daca e dispusa sa riste...
Dar tu dai impresia ca ii cersesti atentie, daca ii spui ca vrei sa o termini cu ea si ea vine la tine tu o refuzi - ea asta cam ar intelege daca e o fata desteapta pentru ca asta vrei de la ea ATENTIE.
Si eu eram la fel.
succes.

| a_5373 a răspuns:

Buna!
Nu ii spune ca nu imi vrei sa fii prietenul ei cel mai bun.
Dragostea se vindeca cu alta dragoste.
In cazul tau,pune ochii pe o alta fata, iar ea sa iti ramana doar sora.[dinc ate am vazut tu nu vrei fete de genul ei, copilaroase]
Stiu cum e sa te maturizezihappy
Simt pe proria-mi piele la petreceri si cand ceilalti din jur rad ca prostii din oricehappy
Te rog sa ma contactezi printr-un mesaj daca mai ai nevoie de altceva.
succes.

| AnnonnimGirrl a răspuns:

Incearca sa ii explici dc te porti asa.dc nu mai poti, dc ai intrerupt prietenia dar eu zic ca nu merita.o sa suferi si cred ca poti sa incerci sa zambesti chiar daca ai un trecut mai dureros.
Poate ca ea va reusi sa te faca sa zambestihappyClarifica lucrurilebig grinEu iti urez SUCCES!

| FunkySmile a răspuns:

Wow... pari rece dar totusi atat de cald. Tare adevarata e faza cu,, Cine se tachineaza se iubeste,, tongue. Eu zic ca tii la ea si in loc sa te distantezi asa cum ai incercat mai bine incerci sa te apropii de ea din ce in ce mai mult. Eu cred ca si tu ii esti simpatici ei dupa cele spuse, asa ca incearca, dar ia-o usor fiindca ai zis ca e copilaroasa, asa nu o sa o sperii.
Hai curaj... fi barbat. Bafta!
Peace love struckkisslove struck

| unknownboy a răspuns:

Te`a innebunit de tot laughing. Stai chill si mie mi s`a intamplat la fel doar ca nu cu colega de clasa... tot la fel maturizare rapida. Incearca sa lamuriti chestia ca apoi o sa stai si nu o sa-ti poti lua gandu big grin o sa zici ba prost am fost ca n`am incercat si astea. clarificati si cand va hotarati sa renuntati.sa renuntati amandoi de bun acord ca apoi sa nu aveti remuscari big grin Bafta big grin Vezi cum rezolvi.

| Taylor_3863 a răspuns:

Buna! am fost si eu intr-o situatie de asta nu e nici o problema, eu am inceput sa vorbesc pe mess. cu o fata vorbea deschis ea imi spunea secrete eu i spuneam complimente ii puneam smiley de dragoste intele tu. Insa cind ne vedeam la scoala de abia avea curajul sa se salute cu mine fugea practic de mine Intelegi tu ai nevoie sa treci barierul acesta prieten si mai mult vorbeste cu ea fiindca ea vrea si tu tot vrei insa nu doresti sa recunosti asta priveste tot timpul in ochi chiar daca iti va fi greu priveste zimbeste cind e vreo gluma si nu pur si simplu fa-i complimente modeste ex. iti sta bine in rochia asta. vezi cum reactioneaza... are prieten si ce tu inebunesti dupa ea lupta si va fi a ta sunt sigur dar lupta fii tu insuti asa matur cum esti fii real fa surprize mici servesteo cu ceva sunt sigur ca nu este indiferenta de tine bafta

| ayanna_9725 a răspuns:

Nu stiu de ce te dai atat de maturhee hee ca nu esti happy Daca erai nu`ti bateai joc de ea la inceput laughing
In fine happy
Daca tii la ea eu zic sa nu o lasi happy