Hey!
Pot sa declar ca este cel mai lung mesaj care l-am citit vreodata pe TPU!Dar odata cu ultimul rand pe care ti l-am citit mi-am dat seama ca te afli intr-o situatie foarte dificila in care sunt implicate multe multe sentimente.Am inteles ca esti un temperament mai "dificil", intamplarile grele petrecute in viata ta te-au obligat sa te maturizezi mult mai devreme.Esti atat de confuz in toata treaba asta incat nu iti dai seama ca tot ce simti nu este altceva decat DRAGOSTE.dragostea nu poti sa ti-o explici de multe ori,nu poti sa o recunosti de multe ori sau nu vrei sa crezi ca ea exista pentru tine.Dar oricine ar fi ea,o iubesti,abia rezisti sa fi suparat pe ea,innebunesti sa vezi ca atentia ei nu este indreptata asupra ta, te doare ca i-ai pierdut prietenia si lesini de fericire cand o vezi pe mess.Poate ca deja sti foarte bine ce sentimente ai pentru ea, si eu probabil afirm ceea ce tu incerci sa combati acum[dragostea ta pentru ea]. Trebuie sa stii ca fiecare dintre noi se face responsabil pentru sentimentele sale!
Si insfarsit sfatul meu:1. Daca vrei sa suferi in continuare atunci ramai la fel de inhibat, nu ii zi nimic, refuza sa crezi ceea ce simti.
2. Daca vrei sa fi impacat cu tine accepta deschis ceea ce simti pentru ea,fi sincer cu tine,apoi ai putea sa o abordezi in felul tau,nu trebuie neaparat sa ii spui verde in fata ca o iubesti, iubirea se poate in acelasi timp dovedi, fa'o in felul tau!
Numai succes!:*
@Axellexa, frumos amice. si eu sunt la fel, chiar nu mai vad nimic interesant in unele glume tampite, si a rade la orice. mai ales a alerga prin clasa. E ok tot respectu.
Pai amice, stai in fiecare zi cu ea in banca, vorbeste cu ea des, incearca si la telefon, msje.etc apoi peste 2 saptamani de vorbit des, o intrebi frumos daca vrea sa fiti impreuna sau daca nu vrei un refuz O SARUTI DIRECT. Unu din motto ale mele "Fara intrebare nu exista acel NU pe care ne sperie pe toti"
Un singur lucru m'a deranjat, daca nu invata asta nu inseamna ca nu e "prea desteapta" scoala nu te face destept, viata te face.
Ps. imi place vrajeala ta , o sa muste cateva:* gg (sper ca nu te'am dat de gol :-s)
Esti sigur ca nu e doar o atractie fizica? Sau o simpla admiratie? Cand te indragostesti de cineva o faci nu de avatarul acelei de pe mess sau fontul scrisului si nici nu joci sarba de bucurie ca a intrat x-uleasca pe mess (e de-adreptul pueril, nu-ti dai seama?). Te indragostesti de felul ei de a fi, ori tu spui ca aveai pareri negative despre ea. Sunteti colegi si voi stati sa vorbiti pe mess cand intre voi poate fi ceva? O sa avem in curand copiii facuti pe firul de retea.
Pe de alta parte, fetele se maturizeaza in general mult mai repede decat baietii, asa ca nu-i mai plange de mila ca-i strici copilaria! Si totusi...clasa a IX-a mai aveti multe de invatat pana sa incepeti o relatie serioasa; pana atunci ...copilarii
Buna.orice s'ar fi intamplat in viata ta, nu uita sa zambesti, sa te distrezi, profita de fiecare clipa...cred ca iti e frica sa fii din nou cel din inainte. daca nu iubesti,zambesti,te distrezi at pentru ce mai traiesti? iti vei petrece toata viata trist, singur? accorda'i o sansa, invata sa visezi.imi pare rau sa-ti spun, dar doar o viata ai.nu va mai exista alta.asa ca gandeste'te bine cum vrei s'o traiesti...
Wow... ai o pasiune pentru ea nu cred ca iti place foarte mult, dar ai putea sa ii fii prieten dar totusi pastreaza distanta daca nu vrei sa o maturizezi.O relatie te maturizeaza mult, stiu asta, daca e dispusa sa riste...
Dar tu dai impresia ca ii cersesti atentie, daca ii spui ca vrei sa o termini cu ea si ea vine la tine tu o refuzi - ea asta cam ar intelege daca e o fata desteapta pentru ca asta vrei de la ea ATENTIE.
Si eu eram la fel.
succes.
Buna!
Nu ii spune ca nu imi vrei sa fii prietenul ei cel mai bun.
Dragostea se vindeca cu alta dragoste.
In cazul tau,pune ochii pe o alta fata, iar ea sa iti ramana doar sora.[dinc ate am vazut tu nu vrei fete de genul ei, copilaroase]
Stiu cum e sa te maturizezi
Simt pe proria-mi piele la petreceri si cand ceilalti din jur rad ca prostii din orice
Te rog sa ma contactezi printr-un mesaj daca mai ai nevoie de altceva.
succes.
Incearca sa ii explici dc te porti asa.dc nu mai poti, dc ai intrerupt prietenia dar eu zic ca nu merita.o sa suferi si cred ca poti sa incerci sa zambesti chiar daca ai un trecut mai dureros.
Poate ca ea va reusi sa te faca sa zambestiClarifica lucrurileEu iti urez SUCCES!
Wow... pari rece dar totusi atat de cald. Tare adevarata e faza cu,, Cine se tachineaza se iubeste,, . Eu zic ca tii la ea si in loc sa te distantezi asa cum ai incercat mai bine incerci sa te apropii de ea din ce in ce mai mult. Eu cred ca si tu ii esti simpatici ei dupa cele spuse, asa ca incearca, dar ia-o usor fiindca ai zis ca e copilaroasa, asa nu o sa o sperii.
Hai curaj... fi barbat. Bafta!
Peace
Te`a innebunit de tot . Stai chill si mie mi s`a intamplat la fel doar ca nu cu colega de clasa... tot la fel maturizare rapida. Incearca sa lamuriti chestia ca apoi o sa stai si nu o sa-ti poti lua gandu o sa zici ba prost am fost ca n`am incercat si astea. clarificati si cand va hotarati sa renuntati.sa renuntati amandoi de bun acord ca apoi sa nu aveti remuscari Bafta Vezi cum rezolvi.
Buna! am fost si eu intr-o situatie de asta nu e nici o problema, eu am inceput sa vorbesc pe mess. cu o fata vorbea deschis ea imi spunea secrete eu i spuneam complimente ii puneam smiley de dragoste intele tu. Insa cind ne vedeam la scoala de abia avea curajul sa se salute cu mine fugea practic de mine Intelegi tu ai nevoie sa treci barierul acesta prieten si mai mult vorbeste cu ea fiindca ea vrea si tu tot vrei insa nu doresti sa recunosti asta priveste tot timpul in ochi chiar daca iti va fi greu priveste zimbeste cind e vreo gluma si nu pur si simplu fa-i complimente modeste ex. iti sta bine in rochia asta. vezi cum reactioneaza... are prieten si ce tu inebunesti dupa ea lupta si va fi a ta sunt sigur dar lupta fii tu insuti asa matur cum esti fii real fa surprize mici servesteo cu ceva sunt sigur ca nu este indiferenta de tine bafta
Nu stiu de ce te dai atat de matur ca nu esti Daca erai nu`ti bateai joc de ea la inceput
In fine
Daca tii la ea eu zic sa nu o lasi
Anonim519 întreabă: