Hey nu e nici o rusine in a fi tigan. lumea poate sa zica ce-o vrea nu-i acorda importanta... si eu sunt pe jumatate tiganca si nu ma intereseaza pe mine ce zice lumea. eu sunt eu si tu esti tu. nu mai asculta in gura lumii k nici pamantu' n-o astupa
Te dezbraci ->te ungi cu miere de albine->spargi o perna->te tavalesti prin puful ala->acum zice lumea ca esti porumbel!
Am si eu problema asta. Dar vreau sa fiu gaina? Ma poti ajuta?
Nimic nu poate schimba faptul ca esti tigan, imi pare foarte rau pentru tine...
Hahahahaha
Ce tare.
Culoarea pieli nu conteaza, caracterul si personalitatea au prioritate.
Daca nu e o intrebare pusa aiurea atunci te sfatuiesc sa nu-ti mai faci atatea griji. Intr-o lume normala culoarea pielii nu conteaza, important e sa fii OM, sa te comporti decent cu toti cei din jurul tau. Daca faci asta, respectul celorlalti va veni de la sine.
Cum pot fii unii asa nu inteleg. Nu ai de ce sa te simti rau ca nu esti la fel ca ceilalti,esti unic si asta conteaza! Caracteru` tau face cat o mie de cuvinte. Uite,gandeste-te ca sunt unii care dau bani grei pe la solar,doar ca sa aiba pigmentul pielii tale. Daca iti lucrezi putin corpul,si ai aceiasi culoare,e chiar ok. Crede-ma, nu trebuie sa te simti complexat, probabil o sa intalnesti fete care te vor placea pentru asta.
Vreo sugestie practica n-aveti? si lasati fazele ca nu conteaza ce om esti pe dinafara etc... spuneti dreaku un raspuns ca lumea...chiar daca am un comportamen elegant to vreau o piele mai faina.asa ca michael jackson(mihai Jackson)