| iAmASquirrel a întrebat:

Sunt timid ce pot face in privinta asta?

Răspuns Câştigător
| oanawww45 a răspuns:

Si eu sunt timida dar cu timpul incep sa fac timiditatea sa dispara!happy Sa iti spun cum procedez eu, ca teoria e plictisitoare :
Trebuie sa ai o gandire mai indiferenta adica ma refer la ...sa fi mai rebel adica o gandire asa mai smecheralaughing Eu de exemplu am facut in lucru care m-a facut sa mai ies din timiditatea asta, am inceput sa ma uit la lume de sus! - chestia asta chiar da rezultate chiar daca nu e un lucru bun, daca nu sti de ce sa privesti lumea de sus atunci...eu de ex : am mers la o chiromanta si mi-a zis ca voi fi foarte bogata dupa 20 de ani.- asta poti sa iti imaginezi si tu. Dar dupa ce ai scapat putin de timiditate ar trebui sa te lasi de lucrul asta ca nu este un lucru bun.happy Iar cu timpul vai avea mai multa incredere in tine, ca eu nu cred ca ai vazut un om matur care sa fie timid, ma refer la acel ''timid'' ca la un om care nu vb cu nimeni si sta tot timpul intr-un colt. Iti recomand sa umbli mai prin oras ca sa te obisnuiesti cu oamnenii si sa vezi cum se comporta. Cred ca tie ti-e frica sa vb cu oamneni pentru.ca tu crezi ca ei de abia asteapta sa faci o greseala sau tie ti-e frica sa nu spui o prostie, este ca si un fel de '' nu stiu sa vb cu oameni sad'' toata lumea stie sa se comporte in public, doar ca fiecare e diferit, si chiar si tu, tu spui ca nu dar tu poti de fapt. Crezi ca oamenilor le pasa daca ti-a alunecat putin piciorul intr-un speech sau ca ai pronuntat canvatul pocit si ca nu-l ai pronuntat corect? nu are nimic spui sorry si te corectezi. E bine sa te uiti la filme din care poti sa te uiti cum vorbesc oameni intre ei si cum se descurca in viata sociala.
Bafta! hai ca poti, cateodata alti sunt mai timizi in fata ta si ei ascund chestia asta! Bafta si capul sus!
Sper ca te-am ajutat cu ceva big grin

5 răspunsuri:
| Cristyn a răspuns:

Ramai asa

| nicusor19 a răspuns:

In general timiditatea vine de la o teamahappyiti este teama de ceva.
Incearca sa treci peste aceasta teama si incearca sa vorbesti cu cat mai multe persoane, astfel incet incet timiditatea va dispareahappy si vei vedea ca veiu avea de castigat.
Dar ar fi bine sa nu abordezi un tupeu iesit din comun deoarece tupeul ingeneral duce la probleme. mult succeshappy

| crazygirlyo a răspuns:

Incearca sa iti invingi timiditatea pentru ca ai avea multe de castigat prin asta! trebuie doar sa ai putin mai mult curaj si sa incerci sa nu te mai inchizi in tine. socializeaza mai mult cu lumea ei o sa fie primii care o sa te ajute >:d

| noname_1116 a răspuns:

Wa ce se poate intampla daca incerci? macar o data.

| BuzduganDinu a răspuns:

Si eu eram asa, si la Scoala si cu fetele cu Inafara de Familie, aia e altceva, dar intr-o zi m-a chemat psihologul scoli sa ma duc o ora pe la ea, atunci am simtit niste fluturasi in burta si nu aveam curaj, imi era rusine, colegi m-au incurajat asa si asa... Dar dupa ce am inceput sa Vorbesc cu Psihologul parca ceva s-a deschis in mine, M-am eliberat Puternic si am fost de 2-3 ori si gata!

Întrebări similare