| angelinthedark a întrebat:

Sunt trista...sad, dau fundita pentru cine ma ajuta.Nu am auzit telefonul ca era in alta camera si m-a sunat prietenul meu, am vazut 11 apeluri de la el unu dupa altul.Cand am vazut ca m-a sunat l-am sunat eu inapoi, dar nu mi-a raspuns, apoi ce credeti? Mi-a dat ocupat si cand am vazut ca imi da ocupat nu l-am mai sunat, l-am lasat in pace. Dar nu stiu ce sa fac...adica sa il las, sa nu mai insist sau sa il sun iar? Si inca ceva, voi ce credeti, e suparat pe mine de aceea mi-a dat ocupat, ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| KidaxRawr a răspuns:

Eu cred ca el este cel care ar trebui sa fie suparat si ingrijorat pentru ca tu nu iai raspuns la telefon si el poate a crezut ca tu vrei sai dai papucii si s-a enervat! Ar fi bine sai exliplici situatia si sai trimiti un mesaj pentru ca un mesaj nu poate sal rateze sau sai dea ocupat! Sper ca ti-am fost de ajutor!:*

13 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

In primul rand incearca sa te calmezi. Este aiurea cand suni pe cineva incontinuu si vezi ca acea persoana nu iti raspunde la telefon.
EL nu are de unde sa stie din ce cauza nu ai raspuns tu la telefon, ii trec mii de idei prin cap si iti dai seama ca este si suparat, si ingrijorat, etc.
Daca l-ai sunat si ti-a dat si pe ocupat, e mult mai bine. Asteapta sa treaca putin timp, ca sa se calmeze si el si lucrurile ca daca vorbiti acum fii sigura ca o sa va certati. EL e nervos, tu la fel. Si la nervi spui multe.

Poti sa ii trimiti un mesaj si sa ii spui ca faceai baie si ti-ai uitat telefonul in camera, si sa nu fie suparat. Fii sigura ca o sa inteleaga, si totul o sa fie bine. Daca nu te suna imediat, lasa-l ca te va suna in momentul in care va fi calm.

Bafta!

| nicol20 a răspuns:

Normal ca este suparat insista pana iti raspunde si ceri scuze nici tie nu cred ca ti-ar conveni sa fi fost in locul lui

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Mai mult ca sigur e suparat. Ii poti da un sms si ii explici, cum a zis anonim ca sa stie ca ai avut treaba si ca nu ai auzit telefonul. Spune-i ca daca nu ii raspunzi nu e pentru ca nu vrei, ci pur si simplu mai ai si tu treaba si nu esti tot timpul langa telefon si asta nu e motiv intemeiat pentru a se supara.
Sunt sigura ca va intelege.happy

| LCD a răspuns:

Trimite-i mesaj si explica-i de ce nu ai raspuns

| carmin a răspuns:

El te-a sunat si s-a simtit prost cand a vazut ca nu iai raspuns si iti aplica aceeasi moneda, de asta ti-a dat ocupat etc.Trimite-i un mesaj.

| doc a răspuns:

Normal ca trebuie sa insisti, daca totusi nu-ti raspunde dai un sms si explica-i si apoi insista iar cu sunatu chiar daca tine toata ziua. spune-i ca daca te iubeste cu adevarat ar avea incredere in tine si ar lasa copilariile cum ar fi gelozia deoparte si tiar da sansa sai poti explica ce s-a intamplat

| TheMihutz a răspuns:

Desigur ca-i suparat, tu ce crezi? de obicei trebuie sa-ti tii mobilul pe oriunde te duci, nu? Si-o fi inchis mobilul deoarece credea ca nu vrei sa vorbesti cu el.nu?! Mai bine e sa vorbesti cu el fata in fata sa-i zici ca nu ai auzit mobilul si ca-ti pare rau decat sa incerci sa-l suni si tot asa.

| nestlebaby a răspuns:

Vaiii, de cate ori am patit din astea, dar astea trec... sa nu fie alte probleme mai grave happy suna-l peste vreo 40-50 min, lasandu-i timp sa se linisteasca si sa-i treaca nervii.

| ingerash_2415 a răspuns:

Eu cred ca daca tine la tine cu adevarat o sa te caute el nu stiu ce sa zic pentru ca nu cunosc relatia voastra nu stiu cum este el adica daca este gelos sau... oricum daca vrea ceva serios cu tine o sa te caute cu siguranta... tine doar de sentimentele lui fata de tine poate ca avea treaba era ocupat eu zic sa ai putina rabdare si rezolvati aceasta mica neintelegere discutand comunicarea este cea mai buna din punctul meu de vedere intr-o relatie

| ralucutza89 a răspuns:

Insista pana iti raspunde. E suparat sigur, asa patesc si eu cu al meu si ne certam de mama mama. Dar suna-l si cand iti raspunde spune-i ce s-a intamplat, si ca nu stai sa pazesti tel, ai avut treaba tu stii. Baftawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa-l lasi nici intr-un caz, daca nu ridica scrie-i un sms si explica-i.Asa ceva se poate intimpla oricui., Dai aceasta intrebare daca il sunai tu pe el si nu auzea tu cum trebuia sa reactionez? explica-i numaidecit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-l dracu, daca se supara pe tine ca nu ii raspunzi, atunci e prost rau. Tre sa se gandeasca si la tine, nu numai la el. Poate erai ocupata sau poate nu ai auzit telefonul.

| Robertaa1234 a răspuns:

Eu zic sa ii trmiti un mesaj in care sa ii spui ca nu ai vazut cand te-a sunathappy cred ca e suparat pentru ca nu i-ai raspuns tongue daca nu e insistent de obicei sa te sune de 11 ori inseamna ca avea ceva important sa iti zica!