| unadolescent16 a întrebat:

Sunt un adolescent de 16 ani si as vrea sa trec peste o intamplare neplacuta(extrem de jenanta). Recent, mama m-a facut sa ma dezbrac in fata sorei ei mai mari care este medic dermatolog.De cum i-am povestit mamei de problema mea a si chemat-o imediat pe sora ei la noi.Nici nu mai aveam cum sa ma impotrivesc sau sa ripostez.Astfel, sora ei s-a uitat practic in fundul meu(anus) unde am o alunita/bubita care de ceva timp ma irita(ma ustura). Bineinteles ca si mama a fost de fata si s-a uitat si ea.La insistentele mamei, bineinteles, pantalonii jos, chilotii jos iar apoi sus in pat, cu fundul ridicat cat mai sus posibil iar cu capul jos pe perna la indicatiile sorei ei.Pana nu m-am conformat sora ei nu s-a oprit, la un moment dat chiar aplicand mana ei pe spinarea mea ca sa ma aplec de tot, pana cand am atins cu pieptul lenjeria de pe pat, bineinteles fundul fiind ridicat de tot in sus.Asezat intr-o asa pozitie stiam ca se vede totul! Examinarea nu a durat mult(2-3 minute, m-a atins putin pe acolo)insa ele au vazut absolut totul...sad

Cum sa trec peste aceasta situatie atat de jenanta?

15 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Zi mersi ca ai o mama si o matusa care se ingrijesc de tine.Si apoi sunt doua doamne trecute de prima tinerete.Imagineaza-ti cate funduri a vazut matusa ta...ce, crezi ca al tau e mai special si o sa-l tina minte?!

| MMihai a răspuns:

Tot nu pricep, după ce am citit, tot cea ce ai scris, care este în realitate, situația jenantă./„ aceasta situatie atat de jenanta!"

| wildthing a răspuns:

Cand eram pe la jumatatea textului scris de tine, ma gandeam deja ca maica-ta si matus-ta, te-au abuzat sexual. rolling on the floor

| ThePunisher a răspuns:

Gandeste-te ca a fost spre binele tau si atunci cand te duci la medic (sau cand vine medicul la tine) lasi rusinea la o parte, sanatatea devine prioritara. Crezi ca mama sau matusa nu au mai vazut ce ai tu acolo? Suntem oameni cu totii, nu a facut nimeni asta ca sa te faca sa te simti prost, ci doar ca sa vada daca ai o problema grava sau nu. Treci peste, nu s-a intamplat nimic rau.

| Sabrina25 a răspuns:

Uite,Mama ta si sora ta sunt femei destul de mature si cred ca au mai vazut un fund la viata lor nu? gandeste-te ca la politie daca vrei sa intri, toti sunt controlati in fund pentru a observa diferite infectii respectivul doctor sau doctorita.credema stiu ce vorbesc cunosc o persoana care a trecut prin asa ceva si s`a simtit la fel de jenat.Si daca este matusa ta, nu cred ca va da buzna sa spun ce are nepotul ei intre picioare. uita, nu esti primul om, e normal sa te simti prost o perioada, dar va trece cu timpul.Te inteleg si e destul de greu si neplacut, jenant, darse va uita, nu poti sa iti omori mama sau matusa pentru ca sau uitat in fundul taubig grin get over it

| engerAshU a răspuns:

Sa privim partea amuzanta, ai fost admirat in toata splendoarea ta tongue. laughing

Pai, in principiu, cum sa treci peste... nu prea ai ce sa faci, decat sa uiti[chiar daca e, practic, imposibil]... vezi si tu, poate uiti cumva laughing

| Treble995755 a răspuns:

rolling on the floor) cum sa iti faca ma asa ceva?rolling on the floor)

| Alfonso a răspuns:

Timpul le rezolva pe toate, sunt patit! o luna cam asa si o sa uiti!

| matterwhat a răspuns:

Pai cu picioarele se trece bai tarane!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E maicata si matusita ce naiba, daca era o persoana straina cum era?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai m-a linistit, daca erai tu in locul lor categoric nu ti s-ar fi parut ciudat, astea-s complexe de copil, priveste intamplarea asta ca pe ceva amuzant

| Vampire12300 a răspuns:

Credeam ca o sa faci sex
dar a fost spre binele tau

| maukiemau a răspuns:

Crezi ca nau mai vazut funduri? sau penisuri? cand mama ta te-a facut nu ca vazut pe tatal tau dezbracat? e spre binele tau in timp vei uita

| ZânaMăseluţă a răspuns:

E pentru sanatatea ta. N-ar trebui sa te simti jenat.
Ele oricum te-au mai vazut dezbracat. Fii sigur ca stiau deja cum arata.
Accepta-ti corpul asa cum e.

| unadolescent16 explică:

Sabrina,

Multumesc de raspuns! Stiu ca este usor de zis(pentru tine)dar imagineaza-ti ca mama mea nu ma mai vazut dezbracat de pe cand aveam 12 ani, cat despre matusa mea, de la 3-4 anisori.Iar acum,"colac peste pupaza"(sau dintr-o data)matusa are sansa de a vedea cat de dezvoltat sunt pentru varsta mea(caci in pozitia in care eram se vedeau si testiculele si penisul), cat par pubian am si de asemenea daca am sau nu par in jurul anusului.Imi pare rau dar asta mi se pare dintr-o data prea mult! Poate isi imagina cum arat acolo(in zonele intime)insa acum ea este deja familiarizata cu partile mele intime!