anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un baiat de 12 ani si as vrea sa'mi incep viata sexuala, credeti ca e bine?

44 răspunsuri:
| alle_1861 a răspuns:

Off Doamne, nu stiu de ce va mai chinui sa-i raspundeti, este logic este doar o gluma, cineva nu are ce face si se amuza cum niste oameni cu experienta de viata ii dau sfaturi si il "cearta".

| andra_8876 a răspuns:

Ba tu mai gandesti tu sti ce inseamna macar ce inseamna cuvantul sex?
pai mai nici macar anatomie nu ai facut si tu vrei deja sa incepi ai stfat vreo data cu maicata de vorba si ai intrebato de chestia asta sa vezi cam ce ti-ar raspunde (nu prea cred )cine stie tu stai cu baieti mai mari ca tine si aia zic ca au facut-o si atunci tu vrei sa fi in pas cu iei asa-i lasa ca am stat si eu cu colegi prieteni mai mari decat mine si nu e bine asa deci uita de chesti asta si intoarcete la copilaria ta k?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred ca e bine...am si eu un baiat (acum are 8 ani)...eu incerc sa vorbesc foarte mult si de toate cu el... vreau sa cred ca a inteles ca sunt si prietena lui.Incearca sa vb si tu cu mama, tatal tau, ei sunt in masura sa-ti dea cel mai bun sfat...Nimeni pe lumea asta nu-ti vrea binele asa cum vor parintii tai, crede-ma!

| Gabry a răspuns:

Daca e bine?! Te intrebi daca e bine?!
Du-te si intreab-o pe maicata daca e binelaughingapoi spune-ne si noua ce s-a intamplatlaughing

| krysty a răspuns:

Nu e bine ceea ce vrei sa faci ar trebui savb despre asta cu parintyy tai ei tyar explica asta chiar daca iti vor da 10 curele la fund ca sa nu le uiti dar meritarolling on the floor

| felina a răspuns:

Sa sti ca toate raspunsurile de mai jos sunt pe cat se poate de bine zisewinkingEu la 12 ani stateam si invatam sa citesc corect si tu vrei sa-ti incepi viata sexuala?laughingmai asteapta macar vreo 3 aniwinking..ca poate in vreo 2 ani ai sa razi si tu de intrebarea pe care ai pus-o si ai sa realizeziwinking

| sunny a răspuns:

Lumea isi iese din minti! este prea periculos, copilasule. vrei sa ai probleme la o virsta mai mare? tie iti trebuie? si partenera ta citi ani are? mie la virsta ta imi era teama sa sarut un baiat dar tu? in nici un caz, faci mare greseala

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anonimo, cu baiatul de 8 ani, mama e o curva si tata un betziv crying

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prietena mea are 12 aani si vrea si ea! As vrea sa o facem acasa la ea ca parinti ei is plecati mai mereu cu treburi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si o facem protejathappy

| lostcontrol12 a răspuns:

Stai in banca ta mai bine..asa zicem noi totilaughing

| lostcontrol12 a răspuns:

Care prietena.palmutza?
lasa-ne, lasa-ne!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,sunt un baiat, am 9 ani jumate,fac10 pe 23 noiembrie si vreau sa-mi incep viata sexula,ce spuneti?Exista riscuri?

Vecina mea face8 ani la anul in ianuarie si a spus ca daca nu facem sex numai se suie pe gard sa ma vada,si im este foarte frica de asta.Ca nu o sa se mai uite la mine se va uita le celalat vecin de 10 ani.Plus ala are scula nu gluma,vreau sa va cer ajutorul!

| Giuly_3112 a răspuns:

12? stai acum ai vrut sa scrii 21 sau cum straight face baiatule tu te-ai tampit la cap straight face? ai si preitena la 12 ani... thoamne iarta-ma sunt o fata de varsta ta si sa stii ca nici nu ma gandesc la prostia asta (sa am un prieten) straight face thoamne iarta-ma straight face o. O