| ionutchiriac222 a întrebat:

Sunt un băiat de aproape 18 ani, deștept (am luat în examenul de a 8 a 10-10), extrem de glumeț, nu cel mai frumos, dar nici cel mai urât, fit, am limbariță (de aia în ultima perioadă am fost contractat de diverse persoane să prezint mai multe evenimente), am o stare materială bună. În general, sunt o persoană cunoscută în oraș, în școală. Oriunde mă întâlnesc cu cineva, ba chiar unii oameni mă cunosc de la evenimentele respective. Particip la petreceri publice, merg în cluburi, iar prin felul meu de a fi am fost caracterizat „show man". Nu trăiesc într-un oraș mare, are vreo 50.000 de locuitori, destul de aproape de București. Problema mea veșnică este că nu am reușit să-mi fac o iubită. Asta nu înseamnă că n-am avut și eu săruturi cu fete sau că n-au fost de-a lungul timpului fete care să mă placă. Însă, asta nu mă mulțumește, tocmai că fetele alea nu sunt pe gustul meu. E clar că am trecut la nivelul următor și mi-aș dori o relație serioasă. Am așa o fobie că o să-mi găsesc o fata panaramă și aia o să-și bată joc de mine, tocmai că n-am experiență. Pe de altă parte, mi-ar conveni una mai panaramă, clar nu proastă, că e logic că nu caut una să o trec la bucătărie. Eu nu sunt curvar, cum sunt alții, dar bine că nici viața nu mi-a oferit prea multe sau prea wow ocazii să vă zic acum dacă sunt ușă de biserică sau nu. În fine, aș vrea niște sfaturi de la voi, după cum vedeți nici nu știu ce vreau exact.

Răspuns Câştigător
| ania a răspuns:

Ai putea sa te rogi Creatorului, ca la timpul pe care considera potrivit sa vina în viata ta fata care El știe ca e potrivita sa fie soția ta. Soțul meu s-a rugat 6 ani pentru soția lui, înainte de a deveni prieteni, a refuzat fetele care i s- au oferit sexual pentru ca a dorit sa se bucure Creatorul ca îl asculta și păstrează totul pentru soția lui. Ii sunt etern recunoscatoare pentru lipsa lui de experienta de atunci, am învățat împreună jocul, minunea ne leagă numai pe noi, nu suntem geloși pe trecutul celyulalrsu suntem cunvunsi ca porunca Creatorului de a fugi de curvie s fost data spre fericirea noastră., pentru a putea avea o căsătorie fericita.

14 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand nici tu nu prea stii ce vrei... ai tu destul timp de relatii serioase si sa iti dai seama ce fel de fata vrei

| Violleta2022 a răspuns:

Vezi tu, gluma si limbarita de la gura nu te face mai destept, ci un comedian, un bufon, de care poate rade toata lumea, dar nimeni nu-i interesata sa te ia acasa, fiindca nu valorezi nimic cu asta.
Dupa cum vezi nici noroc la fete nu ai, tocmai pentru ca nu te comporti ca un baiat normal. Si iarta-ma ca ti-o spun direct, dar nu pari inteligent deloc, cu asa comportamnet.

Personal nu mi-au placut niciodata bufonii. Prefer oamenii mai enigmatici, mai pretiosi la vorba dar cand spun ceva sa fie ceva adanc, inteligent, dragut, adevarat, sincer.

| Crackman a răspuns:

Incerci gastigi experienta si alegi la final

| 199onur7 a răspuns:

Fate astronaut frate sincer cu Adevărat-_-

| ionutchiriac222 explică (pentru 199onur7):

XD

| 199onur7 a răspuns (pentru ionutchiriac222):

Am să-ți pun o întrebarea da este serioasă o sami răspunzi sincer-_-

| 199onur7 a răspuns:

Tu o iubești cu Adevărat da cu Adevărat si ai muri pentru ia?-_- daca o dai in vrajeala cu mine te-ai ars ca te prind nu-ți merge zic de acum sa ști-_-

Tu o iubești cu Adevărat-_-? Ai muri pentru ia?-_-

| blackann a răspuns (pentru 199onur7):

Pai nu exista o "ea", bro rolling on the floor

| 199onur7 a răspuns (pentru blackann):

Pai cum nu -_-

El asa zice ca este cu una ia citește frate mai bine -_-

Nu bro, el vrea sa gaseasca o fata cuminte, nu panarama.

Pai frate -_- acum eu așa crezut cu Adevărat ca este cu cineva si of -_-

Pai te-a incurcat ca a scris atat si n-a pus nicio intrebare, frate.

-_-