Ai putea sa te rogi Creatorului, ca la timpul pe care considera potrivit sa vina în viata ta fata care El știe ca e potrivita sa fie soția ta. Soțul meu s-a rugat 6 ani pentru soția lui, înainte de a deveni prieteni, a refuzat fetele care i s- au oferit sexual pentru ca a dorit sa se bucure Creatorul ca îl asculta și păstrează totul pentru soția lui. Ii sunt etern recunoscatoare pentru lipsa lui de experienta de atunci, am învățat împreună jocul, minunea ne leagă numai pe noi, nu suntem geloși pe trecutul celyulalrsu suntem cunvunsi ca porunca Creatorului de a fugi de curvie s fost data spre fericirea noastră., pentru a putea avea o căsătorie fericita.
In primul rand nici tu nu prea stii ce vrei... ai tu destul timp de relatii serioase si sa iti dai seama ce fel de fata vrei
Vezi tu, gluma si limbarita de la gura nu te face mai destept, ci un comedian, un bufon, de care poate rade toata lumea, dar nimeni nu-i interesata sa te ia acasa, fiindca nu valorezi nimic cu asta.
Dupa cum vezi nici noroc la fete nu ai, tocmai pentru ca nu te comporti ca un baiat normal. Si iarta-ma ca ti-o spun direct, dar nu pari inteligent deloc, cu asa comportamnet.
Personal nu mi-au placut niciodata bufonii. Prefer oamenii mai enigmatici, mai pretiosi la vorba dar cand spun ceva sa fie ceva adanc, inteligent, dragut, adevarat, sincer.
XD
Am să-ți pun o întrebarea da este serioasă o sami răspunzi sincer-_-
Tu o iubești cu Adevărat da cu Adevărat si ai muri pentru ia?-_- daca o dai in vrajeala cu mine te-ai ars ca te prind nu-ți merge zic de acum sa ști-_-
Tu o iubești cu Adevărat-_-? Ai muri pentru ia?-_-
Bananacantareata87 întreabă: