Eu cred ca ai o infectie genitala, probabil cu Candida, probabil transmisa sexual (daca ai avut contact sexual neprotejat cu o partenera care nu-s-i facuse analizele necesare). Nu te trata dupa ureche, du-te la un medic dermato-venerolog. Si trimite-ti partenera/partenerele la ginecolog.
In plus, daca e posibil sa o fi luat pe cale sexuala, fa-ti si analize de sange (VDRL, virus hepatitic B, C, HIV), acum si peste 6 luni, fiindca sursa unei infectii este, probabil, sursa mai lumtor infectii.
Buna,cred ca ai o balanita candidozica...Fa spalaturi locale cu o solutie de bicarbonat de sodiu alimentar, o lingurita la o ceasca de apa calda, de 2 ori pe zi, dimineata si seara, sterge cu un prosop curat, apoi palica Travocort crema timp de 7 zile.
Daca ai o partenera cu care ai facut-o neprotejat,ar trebui si ea sa faca tratament.
Sau poate ai vreo iritatie a preputului dar din cate spui,se pare ca ai Balanita este inflamatia mucoasei glandului (capului) penisului datorata unei infectii sau iritatii locale cauzata de microbi, paraziti, mici traume mecanice sau pur si simplu igiena deficitara. De multe ori balanita este de origine micotica -provocata de ciuperci - Candida Albicans, numita balanita candidozica.
Sper sa te vindeci, dar sa urmezi tratamentul care ti l-am scris mai sus si sa imi spui rezultatele, bafta.
Eu am avut de 1 sau 2 ori dar cred ca a fost din cauza ca un perioada aia faceam mult sex, acum nu mai am, pe mine doar ma usturat
ps : la mine nu mirosea
Hm...sa stii ca am mai auzit de asa ceva...la acel barbat a fost ceva pe sistem nervos! du-te la un medic ginecolog (chiar daca esti baiat )
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: