anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un ciudat!
Sunt oare eu ori e timpul care l-am petrecut mult prea mult la calculator cauza acestui lucru?
Sunt genul introvertit care nu-si doreste o relatie cu nimeni, nu imi doresc copii si nici sa ma casatoresc vreodata.Nici macar cand vine vorba de fete nu sunt interesat si nu sunt genul care se emotioneaza si nu stie sa vorbeasca cu fetele.Pur si simplu ma simt bine singur si sunt de parere ca, calculatorul este tot ce imi doresc.Nu pot sa zic ca sunt un nerd/tocilar deoarece am cativa prieteni buni,fac sala,fac des plimbari dar in afara de aceste lucruri nu fac altceva decat sa stau in singuratatea mea si ce e mai rau este ca imi face placere.
Parintii imi reproseaza ca o sa ajung un neadaptat dar sincer nu imi pasa, ma plac asa cum sunt si nu vreau sa ma schimb.
E ok? A mai fost cineva in situatia asta? Cum v-ati descurcat in viata?
A da si nu ma intrebati de varsta, chiar daca am 19 ani consider ca sunt mai matur decat majoritatea celor de varsta mea.

62 răspunsuri:
| AnotherOne02 a răspuns (pentru AnotherOne02):

Si o sa-i puna proteze astfel o sa-si revina happy.

| Cristan95 a răspuns (pentru AnotherOne02):

Oh mersi...m-ai marcat si pe mine acum, imi esti datoare pentru asta, watch yu yu hakusho.Oh ***, doar gandul ma ingrozeste si m-am uitat la corpse party care e mai hardcore dar doar violenta fata de animale ma distruge.

| AnotherOne02 a răspuns (pentru Cristan95):

Stiu...mi-au dat lacrimile.A intrat sora mea in camera cand ma uitam la faza aia si a inceput si ea sa planga...

Hahaha,dur.Ei bine ce pot sa zic, scot emoti unele anime-uri din tine ca nici nu mai vrei sa simti asa ceva vreodata.

Apropo de ce vrei sa te "descarci" pe un site public?

Varianta duratongueentru ca pot!
Varianta logica:Ei bine sunt anonim, parintilor si prietenilor le-am spus asta dar ei ma cunosc deja si ma plac asa cum sunt deci nu prea au ce sa imi zica sau sa ma judece si sunt curios daca mai e cineva ca mine si cum au trecut peste toate astea, daca te uiti atenta am specificat trei intrebari la sfarsitul post-ului meu.

E un motiv destul de interesant.happy

| Metalheadforever666 a răspuns:

Si eu am 13 ani sunt introvertit, nu am multi prieteni, nu vorbesc mult, sunt timid cu fetele si tot timpul il petrec in fata PC-ului.

| Happyjump a răspuns:

Si eu stau toata ziua la calculator, nu imi doresc un iubit(Soț) si niciun copil, totuși am multi prieteni si nu mi se pare ciudat sa nu vrei sa fii intr-o relație.

| SergiuDb a răspuns (pentru Cristan95):

Am terminat liceul, acum am Bac-ul, am cativa prietenii cu care ies si imi povestesc tot timpul cum e la ei la faculta, si e foarte tare laughing plus ca ei o tin mai tot timpul in petreceri.
la camin nu stiu sa iti zic, dar cred ca e cam nasol daca nu intri la bursa, trebuie sa suporti toate cheltuielile...

| Cristan95 a răspuns (pentru SergiuDb):

Aceasi situatielaughing si eu cu bacul anul asta, acum am venit de la competenta la engleza, o sa intru la buget dar banii nu au fost niciodata o problema.Bafta la bac!

| Cristan95 a răspuns (pentru Happyjump):

Multumesc de intelegere.

| andreeaaqswdefr a răspuns:

Nu eşti un ciudat,dacă nu iubeşti o persoană şi nu vrei să stai cu una doar pentru "a fi în rândul lumii'' nu înseamnă decât că eşti o persoană bună,implicată,sensibilă,nu o persoană care te sprijină şi te iubeşte doar când eşti fericit,iar la greu se panicheayă şi te lasă singur. Ştiu că de fapt tu creyi că există numai astfel de persoane,deoarece numai astfel de persoane cunoşti,dar dacă te+ai uita cu mai multă atenţie în jurul tău ai vedea că sunt o grămadă de persoane bune, la fel ca tine.Şi apropo, eu mă uit la anime+uri de când mă ştiu, cred că am văyut tot ce se poate vedea(mă refer la genul de anime-uri care îmi plac mie), aşa că nu te îngrijora şi concentrează-te doar pe învăţat.

Mersi, si eu iti doresc la fel. :d
pai cu banii care ti trimit parintii poti sa iesi la o colegii de la faculta, sa va imprieteniti.

Asta e ultimul lucru care as vrea sa-l fac laughing.Eu vreau sa merg la sala pentru ca daca intru unde vreau am sala gratis, si am si bazin de inot iar daca le am pe astea invatatul o sa fie calumea dupa o zi de sala si inot...a da sunt o chitra am uitat sa ziclaughingdeci nu o sa arunc banii aiurea

| Cristan95 a răspuns (pentru andreeaaqswdefr):

Asa am sa fac, multumesc de raspuns!

La o terasa* scuze pentru greseala...
nu trebuie sa faci tu cinste la toata lumea, nu trebuie sa iesi in fiecare seara.
sala e buna.

| Dorueraluat a răspuns:

Sunt exact ca tine, am 16 ani, fac sala, am vreo 5-6 prieteni pe care ii cunosc de o viata de restul lumii ma doare in p**** si ies din casa foarte rar in afara cand merg la sala si la scoala fiindca prietenii mei stau relativ departe si mi-e lene sa ies mereu cu ei. Mie atata tot ca eu imi doresc o relatie cu o fata, vreau sa iubesc si sa cunosc fata "perfecta". Am fost nascut sa fiu gamer, vreau acea prietena care se va juca cu mine laughing)) Eu ti-as sugera totusi sa vezi ce vrei sa faci cu viata ta... Nu cred ca o sa fie ok sa iti traiesti toata viata ta asa, ai nevoie de o schimbare.

| Cristan95 a răspuns (pentru Dorueraluat):

Sa fac ceva cu viata mea? Deja fac acest lucru, muncesc pe branci sa am un corp acceptabil, vreau sa termin facultatea si sa ajung ceva cu ea, apoi as vrea sa ma stabilesc in alta tara si sa raman acolo. Faptul ca socializezi sau ai o prietena nu poate fi considerat nici pe departe o realizare, nu pentru mine in orice caz.Stiu si eu ca am nevoie de o schimbare, ma gandeam sa ma tund si asa am parul mare laughing dar serios acum.E ok sa iti doresti o relatie, fiecare dintre noi avem diferite teluri in viata. Poate pentru unii(aici nu te dau exemplu pe tine)e mai important sa iubesti sa petreci si sa nu iti pese de ziua de maine dar pentru alti pe care ii consider eu oameni seriosi, ralizarea pe plan profesional/fizic e mult mai importanta.Sti vorba aia minte destepta in corp sanatos :d.Multumesc de raspuns!

| andreeaaqswdefr a răspuns (pentru Cristan95):

Scuze pentru greșelile gramaticale, m-am grăbit.

| Duucu a răspuns:

Internetul te face mai deschis uneori, dai de diferiți oameni... multe din plăcerile și hobby-urile mele au apărut stănd în fața monitorului.
Nu vreau să-ți răspund mai mult, "cine se asemanănă se adună"... deci e normal să fiu de acord cu tine laughing

| FashionKitty a răspuns:

Si eu sunt ciudata si imi place sa stau singura si mereu ii resping pe ceilalti, desi am prieteni totusi, dar asta pentru ca si ei sunt ca mine, dar problema e cand cineva te place special pentru ca esti asa. Si nici eu nu vreau sa ma casatoresc si sa am o familie si imi pare rau de persoana care s-a indragostit de mine...Dar eu zic ca e ok sa fii asa. Trebuie doar sa te gandesti ce sa faci in viitor, gen daca vrei sa te concentrezi asupra unei cariere sau whatever. De exemplu eu vreau sa calatoresc si atunci si daca as avea familie nu le-ar placea faptul ca plec de una singura prin nu stiu ce tari, asa ca e mai bine asa. Problema e sa-i faci pe cei din jurul tau sa te inteleaga happy desi sincer mie nu-mi place sa vorbesc cu ceilalti despre propriile planuri si idei.

| Narcis2007 a răspuns:

Eu sunt fix ca tine(si tot 19 ani am)...cam acelasi intrebari mi le pun si mie

Cum o fost la BAC? happy

Ca dracu! Poezia m-a distrus...Am invatat toata proza la perfectie ca un sclav si ghici ce, eminescu cu luceafarul lui peste, am scris doar 3 pagini si din alea 3 una jumate era ceva betie de cuvinte.Maxim iau 8 minim un 6.50 deci un 7 si cred cao sa scot dar acum din pacate trebuie sa iau o nota mai mare la mate.La tine?

Si la mine o fost naspa, mi-o venit tudor arghezi, ioan barbu sau nichita stanescu... poate am noroc cu primele 2 sub. laughing
cine s-ar fi gandit la poezie :d

Pfff filologule laughing)) nu te plange...macar tu ai putut alege.Eu pla, sa luam dracu un 7, 8.Acum la mine vine greul ca sunt mate info si vine matematica aia dura, bafta si tie la istorie.

laughing bafta la mate, si mersi.

Cum a fost la history my friend?

Naspa rau de tot, nu ma asteptam la statul roman modern la sub. 1 si la sub 3. sa ii avem pe voievozi.