| CedreaBIS a întrebat:

Sunt un dobitoc?! straight face

In Decembrie mi-am facut cont facebook si evident am dat add la fostii colegi etc. si la o fosta colega m-am bagat in seama cu o colega de ai ei din liceu si na. a inceput sa-mi placa chiar foarte mult. si EA mi-a cerut nr de telefon si dupa am inceput sa vorbim foarte mult prin mesaje inainte de Pasti am putut face cunostinta face to face in parc... si asa de draguta era si na. in parc mai eram cu 2 fosti colegi si un prieten de pe la mine. si probabil a inceput sa-i placa dar eu nu am bagat de seama. eu vorbeam foarte mult cu fata straight face si ieri creca am vazut ce nu trebuia sa vad mergeam la gara fac naveta. si nah' si o colega a fetei' m-a vazut si a sunat-o a zis vezi ca x [ eu ] merg la gara si ea m-a sunat si a zis haide acolo la cafenea. m-am dus dar surpriza prietenu meu o ducea de mana la scoala inapoi asa de prost m-am simtit ca,cand am ajuns acasa am inceput sa plang. e prima "prietena" adevarata pe care o aveam bine. mai sunt dar cu ea ma intelegeam cel mai bine si i-am spus prin mesaje ca "mai lasa-ma in pace" pentru mine esti istorie nu te mai vreau sa vad si mi-a spus ca ii sunt cel mai bun prieten pe care il are. si nu vrea sa ma piarda pentru. ca prietenii pentru ea e ceva pretios. va rog sa ma credeti ieri de suparare am mancat la scoala doar o gogoasa am stat flamand, incepeam sa ametesc, am adormit la 10 si la 5 dimineata m-am trezit nu aveam stare ma tot gandeam la ea! si la 7 i-am trimis un mesaj ca tot insista sa ma impac si i-am spus sa ma lase in pace a spus ca nu o sa faca asta niciodata si i-am spus de ce vorbeste cu mine si nu cu prietenu meu daca tot sunt impreuna si a spus ca nu are ce vorbi cu el. si in seara asta i-am spus ca vreau sa o uit dar nu prea pot si imi vine incontinuu sa ii dau mesaje. dar mai bine e asa. Va rog ajutati-ma cu niste raspunsuri si acum cand am scris chestiile astea imi vine sa plang. [ e prima fata de care m-am indragostit. cred straight face si e nasol ]. nu am mai patit asa ceva in viata mea. si nu prea pot trece peste parca... parca am pierdut ceva drag. si cred ca asa e straight face ajutati-ma. multumesc. FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Vezi ca ti-am dat un mesaj citeste-l

11 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ZzZBianca a răspuns:

Nu esti nu dobitoc! Doar ca te-ai indragostit de cine nu trebuia... Eu iti recomand ori sa te impaci cu fata ori sa nu mai vorbiti deloc fiindca daca ve-ti continua sa vorbiti tu mai mult vei suferi...

| CedreaBIS explică (pentru ZzZBianca):

I-am scris prin mesaj ca sa nu mai caute dar tot asta face si nu pot ca sa nu ii raspund tin prea mult la ea si chiar cand va scriu voua lacrimile imi joaca in ochi. straight face

| Azµre a răspuns:

Vezi ca ti-am lasat un mesaj pe privat citeste-l

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un dobitoc!

| MissmysteriousS a răspuns:

Parerea mea este ca da esti un dobitoc! Adica. daca o iubesti de ce vrei sa te desparti de ea? Si in plus si ea te iubeste, si va potriviti, cel mai bine din punctul meu de vedere e sa o suni diseara, si sa nu'i spui ce ai scris tu mai sus ci adevaratul motiv; ca o iubesti si sa fiti iar impreuna. Off suferi dejeaba!

| Marian619 a răspuns:

Cati ani ai?
sa stiu ce sa-ti spun

| PanteraRoz1997 a răspuns:

Dai un sms cu imi pare raw ca am reactionat asa dar eu te iubesc si mi-a fost greu sa accept ca esti cu un prieten de-al meu si spuinei k vrei sa ramaneti prieteni k la inceput si incearca sa petreci mai mult timp cu ea si poate o s-o faci sa te iubeasca si ea

| CedreaBIS explică (pentru PanteraRoz1997):

Stie ca o plac. dar mi-a zis prin msj ca pacat ca nu si-a dat seama inainte ca o plac. imi vine sa ma omor. multumesc ca ma ajutati. chiar enorm. straight face

| Azµre a răspuns (pentru CedreaBIS):

Vezi ca ti-am dat un mesaj citeste-l