| BooGy96 a întrebat:

[Sunt un f. bun prieten de al utilizatorului. Fiindca el nu ma poate ajuta! M-am gandit sa apelez la acest SITE]Deci, poate am tupeu dar vreau sa stiu | La o fata sunt sanse egale ca in orice loc ai INTRODUCE sa ramane Pregnant? Iti poti "da drumul" in orice loc? E "ok" daca fata e pe "StOP"? Astept raspuns! Multumesc Anticipat!happy

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

1. femeia ramane insarcinata numai daca sperma ajunge in vagin sau pe vulva.
2. daca folosesti prezervativ, poti ejacula in orice loc.
3. daca fata este la menstra, riscul de sarcina este minim, dar este obligatoriu ca baiatul sa poarte prezervativ si fata sa faca o spalatura cu irigatorul imediat dupa contactul sexual (pentru a evita infectiile).

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu poate,sigur ai tupeu, intrebarea asta nu are ce cauta pe acest site.
Exista si limite, daca nu ai aflat inca.Ale bunului simt.

| MMihai a răspuns:

Unde vrei să o introduci, înțeleptule? Între degetul mare și următorul de la piciorul drept sau de la cel stâng, că este foarte important de știut asta! Că pricepi că nu este același lucru, că sunt lucruri foarte diferite!

| VacutzaRoscata a răspuns:

Vai de tine
daca nu sti nimic despre sex mai bine stai cuminte in banca ta oh go on
ne iei cu engleza da tu nu sti romana, ce interesant straight face

| Comeandtellmesomething a răspuns:

Ime este mila de prietena ta (daca ai).Din intrebarea asta rezulta ca tu tratezi fetele ca pe niste obiecte.Cum sa-ti dai drumul in orice loc? Are you out of your mind? Fetele nu sunt jucarii sexuale cu multe gauri may inteligentule.Informeaza-te mai bine inainte sa faci ceva.

| Machiavelli_3716 a răspuns:

Bay omule nu e ok nimic din ce ai scris acolo.
Nu iti poti da drumul oriunde.Ai auzit de prezervativ? Daca da, cumpara-l si pune-te pe treaba DOAR protejat altfel peste ceva timp vei impinge de carut.
Cat despre momentul in care e pe STOP iti pot spune ca e ok daca va convine sa va murdariti de "ketchup". Insa nu uita, PROTEJAT.
Bafta!