| Andrei374628645 a întrebat:

Sunt un prost!
Ea m-a iubit
Ma respecta
Era glumeata frumoasa desteapta tot ce iti puteai imagina

Eu am inselat-o ea m-a iertat de cateva ori, de data asta am inselat-o cu prietena ei cea mai buna.

A plecat am incercat sa ii explic nu raspunde pe mess nici pe facebook nici la scoala nici la telefon

Ce sa fac sa ma ierte. Ar trebui sa mor? crying

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu ai de ce sa mori. Doar las-o in pace sa se vindece si sa-si gaseasca fericirea. Evident, tu esti incapabil sa i-o oferi, acum sau in viitor. Daca o iubesti cu adevarat, distanteaza-te de ea si las-o sa isi traiasca viata in demnitate, fara a mai fi umilita si batjocorita.

| Elena1234456 a răspuns:

Chiar ai fost un prost. Nu cred ca mai ai ceva de facut se pare ca ti-ai pierdut si ultima sansa! Nu o meriti!

| Purec a răspuns:

Total de acord cu tine, esti un prost. Nu trebuie sa mori

| bObby123 a răspuns:

Ai facut cea mai mare prostie. daca tineai asa mult la ea nu o inselai... Mai ales daca zici ca ai mai facut-o si tea iertat.
Ea sa simtit probabil roata de rezerva sa zic asa. Ori cum eu sa fi fost in locul ei nu tias mai da nici o sansa!

| Dariusuu a răspuns:

Hei.

E normal sa se poarte asa.

Daca nu te iarta, uito.

Merita pe cineva mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, chiar esti un prost. Asta e, a venit vremea cand si-a dat seama ca nu o meritiwinking

| caterinasmile a răspuns:

1) Ai inselat'o
2) Ai inselat'o si nu cu orice persoana ci cu cea mai buna prietena a ei
Imi pare rau nu as putea sa te incurajez intr'un fel. Esti un baiat ce nu merita o astfel de fata. Mai bine ai lasa'o in pace.Eu una nu as mai putea sa te vad in fata ochilor daca as fi in locul tau. Nu cred ca relatia voastra ar avea reusita. Ai stricat totul prima data si ai sa strici si a doua oara.
Si nu ..nu ar trebui sa mori doar sa-ti fie rusine pentru ceea ce ai facut!

| Patrick1 a răspuns:

Mergi inainte! happy She's gone!winking

| aflavius a răspuns:

Mah scuze ca-ti spun dar chiar ai fost un MARE PROST. Nu o sa te mai ierte degeaba. PS: iti spun ca pe cv la fel ca ea nu vei mai gasi. Asta este.

| qwertylovet a răspuns:

Trebe sa`o faci pe ea sa creda ca este invingatoare ..Nu renunta `. Fao` sa creada ca are dreptate. Daca nu functioneaza... Teai ars frate.Dar ai 49% sanse sa te ierte...

| qAnnnna a răspuns:

Macar esti constient.

| Mikkk a răspuns:

Dupa ce ai facut, ai pretentia sa te ierte asa repede straight face...frate cu prietena cea mai buna :O Nu prea cred ca o sa te ierte. Poate sa mai treaca ceva timp. happy Cred ca ar trebui sa incerci sa ii dovedesti multe lucruri. Chiar ai fost prost ca ai facut asta si poate ea merita pe altul mai bunstraight face. Dar incerca in continuare sa ii dovedesti ca ti la ea. Poate si ea tine la tine si poate te va ierta. happy Mult succes happy