anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un pusti de 14 ani si am o prietena cu trei ani mai mare si ne intalnim mult timp, Am ajuns pina si la relatii sexuale, dar in unele momente dau drumul prea repede, dar ea mai vrea, ce sa fac va rog foarte mult ajutati-ma urgent, ca iarashi trebuieshte sa avem relatii sexuale si vreau sa fie multumita?

12 răspunsuri:
| ionutzul31 a răspuns:

La 14 ani vrei sa tii pasu' cu una cu 3 ani mai mare ca tine?
Viseaza in continuare rolling on the floor.Zi merci ca ai ajuns pana aici laughing

| FrozEenSoul a răspuns:

Si marmota?

| Butterfly0 a răspuns:

Simplu,o fu*i mai mult timp cu toate ca tie ti-a venit

| XDoctor a răspuns:

Lasa ma. maine, poimaine te lasa... Gaseste pe cineva de varsta ta! Vezi ca ea intra la corupere de minori piciulerolling on the floor)!happy

| anticocalar101 a răspuns:

Iti dau un sfat! iti dai drumu va duceti la baie,va spalati si v-o trageti ca niste iepuri dupa aceea! a doua oara nu ti mai vine asa repede in plus nu mari ritmul pastreaza l constant sau redul,gandeste te la alte chestii masini, copaci, fructe si alte chestii!

| michaels a răspuns:

Fiindca "trebuieshte" sa reintretii relatii sexuale, iti sugerez sa va condimentati viata sexuala, daca vrea mai mult spune-i sa se faca dorita, senzuala, sa te excite intr-un mod sau altul pentru ca tu sa poti continua... la 14 ani mai mult de atat nu se poate

| michaels a răspuns:

Nu poate la varsta asta sa inteleaga tehnici tantrice laughing)

| N0kia a răspuns:

Ce nu se poate? :Michaels?

| N0kia a răspuns:

CaTaL1nuTzz:Ce insesamna marmota?

| N0kia a răspuns:

Bai ionut tu nu m-ai vast pe mine ea are 17 ani si nu arata de 17 Nici eu de 14.Asa ca daca nu ai ce face altceva atunci te rog sa te ocupi cu altceva ca de exemplu o laba sanatoasa

| N0kia a răspuns:

VA ROG RS folositoare

| Lucian02 a răspuns:

Fai pe plac