anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un ratat. imi place de una si nu pot sa vorbesc cu ea. tot ce pot e sa privesc cum se dau alti la ea. si se distreaza.
Sunt distrus. acasa nu pot decat sa stau in durere. si sa mi plang in suflet.
Ce sa fac?

19 răspunsuri:
| JoshuaNNN a răspuns:

In aceeasi situatie sunt si eu bro, altii cred ca daca spun "vorbeste cu ea" te ajuta sa ti-o faci iubita.
De ce nu poti vorbi cu ea? Esti timid?

| anonim_4396 explică (pentru JoshuaNNN):

Ea e mai frumoasa, mai desteapta, invata la un liceu mai bun, e mai bogata, mai populara. eu nu prea am nimic. Daca vreodata imi fac curaj sa i spun c o iubesc ma va face sa sufar mai mult. caci daca va spune nu, sigura ma va zdrobi. iar daca va spune da. eu sunt mult prea slab si sigur n am sa rezist. am sa sufar si atunci.

| BeAmazing a răspuns:

Hey! Pai ce mai stai sa suferi.du-te si vorbeste cu ea, baga-te in seama dar nu exagerat, sa pari un disperatwinking! La fete nu le plac disperatzi..doar atunci le plac daca si la fata ii place de respectivu'. Incearca sa o faci sa se distreze in preasma ta, dar daca vezi ca te refuza sau cand mergi tu acolo ii piere cheful de distractie sau ceva de genu, atunci mai bine te "indragostesti" de alta oh go on doar mai sunt fetewinking. [Nu toate fetele merita un baiat sentimentalwinking ] Mult succes! :*

| Anonima264 a răspuns:

Salut!
Stii de ce ai tu nevoie?
De curaj!
Invito undeva, uitate in ochii ei si spune-i ce simti!
Iti urez curaj si mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vad ca ai acelasi tip de intrebari, ce se tot repeta intr-o forma sau alta.
De unde atata negativism? Atunci cand vei avea o parere mai buna despre tine atunci sa fie si momentul cand vei pasi in "jungla"!
Asa multa tristete nu vezi pe TPU decat la un troll care se preface.

| ϟkatεVaηϟ a răspuns:

Ce pot sa-ti zic e ca ratat nu esti. Esti foarte timid. Trebuie sa iti faci curaj si sa intri in vorba cu ea, pentru ca daca nu faci acest pas vei suferi din ce in ce mai mult. O vei vedea cu alt baiat peste catva timp daca nu actionezi repede. Vorbeste cu ea, invit-o undeva, spune-i cat e de importanta pentru tine. Daca as fi fata m-as uita mai degraba la un tip mai retras decat la toti smecherasii cu gura mare din ziua de azi. Mult curaj! Nu uita, daca nu indraznesti acum sa faci acest pas si sa vorbesti cu ea o sa regreti, vei pierde astfel o sansa de a fi cu persoana pe care o indragesti.

| Zabbyel a răspuns:

He He incearca sa vorbesti cu ea si spune-i ce simti pentru ea. daca te refuza sti un lucru care va deduce ca s-o uiti mai repede. sti ceva ma vrea sau nu.asa o sa scapi de durere si ai s-o uiti mai repede stiind ca nu te vrea.dar poate o sa te vrea!

| TheDifference a răspuns:

MA OMULE ...MAN THE FUCK UP...nu esti un ratat, nu exista genul acesta de oameni laughing poti sa ii spui niste glume da nu gen din alea cu bula. leagate de lucrurile de zi cu zi, dar daca e din aia fitoasa nici nu mi-as bate capul cu ea

| Vibrations a răspuns:

Las-o dracu de timiditate.Ia-o de ciuf, bag-o in tufis, si fa-ti treaba ca la carte. Caveman style

| BrokenInside a răspuns:

Ma, daca iti e frica sa vorbesti cu ea nu te du ca tancu spre ea si cand iti spune "buna" te blochezi, imprieteneste-te cu niste fete si o sa iti fie mai usor sau fa rost de idul ei.

| asdfghjhghkjj a răspuns:

Sa nu mai fi un ratat rolling on the floor adica serios acum, ce te face sa crezi ca esti un ratat? faptul ca nu poti vorbi cu ea? gresesti! nu esti un ratat, esti timidwinkingiar ca sa nu mai fi date si tu la cei care se dau la eawinkingbafta happy

| Pozitivca a răspuns:

Nu ai dreptate ca esti un ratat ba din contra,ea stie ca o placi? daca nu nu sta cu picior peste picior si astepta ca ea sa fac primul pas, vorbeste cu ea ca incetu cu incetu sa fiti prieteni apoi deam ai sa vezi are pe cineva tronc la inima sau nu, apoi ii vorbesti despre ceea ce simti pentru ea, daca tu nu esti convins in tine si nici ea nu va fi convinsa ca merita sa se intilneasca cu tine nu uita asta daca tu te respecti, te iubesti pe tine insati atunci si toti asa vor credea succese si nu fii suparat.

| PufyRea a răspuns:

De ce sa fi ratat? Sa nu crezi niciodata asta despre tine! Atunci cand se dau alti la ea iaia apararea fara a parea interesat si incearca sa te interesezi daca are prieten, daca ii place de cineva...si dupa accea treci in actiune! Succes!winking Funda?

| mission1 a răspuns:

In lume exista persoane timide si persoane indraznete tu faci parte din cei timizi
incearca sa vorbesti cu ea sa-i spun un"buna"vreodata zambeste-i borbeste cu ea
invit-o undeva
tu trebuie sa comunici.
asta nu inseamna ca esti un ratat
esti doar o persoana timida

| Horen a răspuns:

Salut! Pai te duci odata la ea fara sa te gandesti la consecinte si faci ce e de facut!

| Erika13344 a răspuns:

Sa te duci si sa-i spui ca o iubesti.Nu conteaza daca ea te place sau nu.Macar o sa suferi putin acum de cat sa regreti mult timp de acum inainte ca nu i-ai spus si poate si ea te placea.Mult succes!

| Rositsa a răspuns:

Singura solutie e sa te duci la ea si sa-i spui ceea ce simti, nu pierde ocazia de a vorbi cu ea ...iti spun din experiente. Sper ca ti-am fost de ajutor! Succes!