De ce-ţi place să te umileşti în public? Eu, dacă aş fi fată, aş râde şi cu fundul de tine.
Salut asculta ce-ti spun eu aici ca e propie experienta, sunt sanse 1la1000 ca cineva sa inventeze asa ceva. orice zvon are la baza un adevar acelasi lucru am patit si eu acum cateva luni cu fosta prietena. am aflat ca a iesit cu cineva. ea a negat, a plans o zi, doua, trei, pana la urma am facut'o sa-mi recunoasca. vorbeste cu ea si fa tot posibilul sa afli adevaru ca altfel o sa te macine mesajul ala mult timp..bafta
Aici mare dreptate ai... de unde stii ca ea nu se preface sau plange din vina si iti refuza adevarul. Si tu nu mai fi atat de disperat pana la urma nu ai facut mare chestier doar ai suspectato.
1,daca ai facut-o sa planga esti PA.
2, daca eram eu prietena si ma faceai sa plang erai ADIO.
3, dale naibii de mesaje si du-te la ea in fata.ASCULT-O OMULE, STAI LANGA EA SI ARATA-I CA ITI PASA, STERGE-I LACRIMILE SI SPUNE-I:AM FOST UN BOU!
crezi ca fetele sunt jucarii care le arunci dupa ce se murdaresc pe o mana? stai in fata ei si in timp ce spune ce o doare varsa si tu mai baiete o lacrima sa vada ca te doare.
LOL! Ce tot atata te caci toata?
Sunt atatea fete peste tot, de care vrei si de care nu vrei, nu poate sa gaseasca alta?
Si cica ``daca eram eu prietena si ma faceai sa plang erai adio`` pf vai da ce sa zic. cine esti tu BruceLee? ca daca iti da iubitu o palma peste ochi esti in lumea viselor.
Nu mai vorbi aiurea ca te faci de tot rahatul.
EHee nu prea mai ai ce, dupa ce vb cu prietena ei se simte naspa, nu prea mai ai sanse. oricum incearca. Bafta!
In primul rand vezi ce faci cu bacu'...ca la cum scrii..si in al doilea rand, daca eram inlocul ei..iti dadeam si una in cap
anonim_4396 întreabă:
lucica008 întreabă: