anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt unele persoane (mai mult fete) care nu pot avea un contact intim cu cineva doar pentru ca le atrage fizic sau se inteleg bine ci trebuie sa fie acolo ceva sentimente.

Credeti ca este ceva ciudat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu.Pentru ca tu prin sex nu înțelegi neaparat un mijloc de a-ți satisface nevoile, ci mai degrabă o dovada de iubire.Pacat ca nu sunt prea multe de genul

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MidnightR):

50? Valeu. Eu am ramas in urma rau de tot atunci rolling on the floor

| sofisis a răspuns:

Mda, nu stiu. Tine de fiecare individ si de cum se muleaza pe asteptarile societatii. Eu am mers pe instinct primar si atractie, nu numai pe sentimente. Am putut face sex si atat, fara sa tin la tip sau sa am o relatie cu el. Am avut ***-buddy, am avut si de o noapte happy
Nu vad de ce e atata tevatura si tam-tam pe subiectul asta. Fiecare face ce vrea si cu cine vrea la el in pat. Eu nu vad sexul ca pe o exprimare epopeica a iubirii laughing)

| Freya1 a răspuns (pentru sofisis):

Da ti se pare ciudat ok se intelege

| RAY a răspuns:

Omul e o fiinta poligama natural,dar cultural e o fiinta monogama, aici este un conflict natura umana vs educatie,societate, fetele nu fac sex de cele mai multe ori din mai multe cauze
-stramoasele noastre daca faceau sex cu x si ramaneau gravide si x nu le oferea protectie,garantie,viitor apoi,era naspa pentru fata aia,era de rasul lumi plus ca era alungata din grup si era vazuta ca o curva de alte fete, vezi tu sexul este cea mai puternica arma a unei femei,daca fetele se lasa usor valoarea lor scade,s-a observat ca fetele urasc fetele usoare, o fata vrea sa fie vânată, sa fie cucerita, ca acel mascul sa se zbate pentru ea, sa demonstreze ca e mascul bun, alfa, de asta ti se pare ciuat pentru ca tu ai fost invatata ca omul e o fiinta monogama si ca sexul poate fi facut doar cand esti maritata sau intr o relatie, vezi si multe fete de 14, 15 ani care se vor maritate, e full pe TPU de fete care vor nunta, asta pentru ca societatea e misogina si nu accepta sexualitatea feminima, omul a evoluat ca fiind o fiinta poligama

| sofisis a răspuns (pentru Freya1):

Nu Natalia. Nu mi se pare ciudat. Fiecare are valorile si perspectivele lui. Daca tu nu te pliezi pe ale mele, nu inseamna ca esti tu ciudata sau ca sunt eu ciudata.
Esti un om normal. Fiecare avem normalitatea noastra. Tu vezi sexul intr-un fel, eu in alt fel. Asta nu inseamna ca viziunea ta e una ciudata.

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Am intrebat daca ti se pare ciudat.Eu nu sunt de parere ca trebuie sa faci sex doar dupoa nunta sau din astea deoarece am o alta relatie acum tot ce am spus este ca sunt persoane care nu fac sex in afara relatiei ca si aventura de o noapte sau ca i-a placut cineva asa...Nu am spus ca e gresit deoarece fiecare face ce vrea am intrebat daca este ciudat ca nu esti asa...sau nu poti sa fi asa

| Freya1 a răspuns (pentru sofisis):

Aia am spus si eu ca fiecare e cum vrew intrebam doar daca sunt persoane care vad ceva ciudat in asta

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Rational nu mi se pare ciudat,emotional nu-mi plac, nu as putea o relatie cu o fata de asta, nici ca prietena, emotional si eu visez la monogamie naty, rational stiu ca e sf asa ceva, noi avem mai multe creiere acolo in cap
creierul rational
creierul emotional
creierul reptilean
depinde de tine cum actionezu, cu care actionezi mai des

| Gabriella_Andreea_1998 a răspuns:

Depinde de persoana! Suntem diferiti unii de ceilalti...eu cred insa ca nu numai fetele gamdesc asa! Pot fi si baieti care sa nu isi doreasca un contact sexual cu o fata pentru ca nu au sentimente pentru ea. Pentru mine intr-o relatie e importanta iubirea si sentimentele chiar daca si relatiile intime sunt importante!

| MidnightR a răspuns (pentru Roxin):

Hm,trebuia sa scriu altfel.Nu era specific pentru tine, era in general pentru fiecare persoana.
Ma grabeam sa plec asa ca nu am avut timp de o alta exprimare.
"Tine" ala se refera la fiecare persoana care ar citi comentariul, nu la un individ anume.Dar nu era timp de o alta postare.

| MidnightR a răspuns (pentru anonim_4396):

Nah,am dat un numar destul de decent.Erau campioane si la 100 de kile, si la 200. Oh, si cele care uitasera complet de numar.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MidnightR):

laughing Eu chiar nu tin pasul cu nici o moda

| ionutrusin a răspuns:

Nu. Nu este ciudat. Este normal sa existe sentimente.