| Vanilla_4617 a întrebat:

Sunt urat sau frumos?crying

Răspuns Câştigător
| Woofy a răspuns:

Esti simpatichappy

44 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Iti dai seama ca o sa fii luat peste picior de toti.Astfel de intrebari nu se pun pe site, de aia ai oglinda acasa. Daca nu stii sa te apreciezi e partea a II-a. Si tine minte: fiecare om este frumos in felul lui. Nu te lua dupa toate vorbele. Bafta!

pa, pa.

| Razvan a răspuns:

Ai fi si mai frumos fara ochelarii si fara poze facute in casa.Cheama-ti prietenii la o ieseala si faceti poze afara, acum cat inca mai e timp frumoswinking

| Flav a răspuns:

Stai sa-mi imbat cateaua ca nu poate sa minta.

| Floreenofficial a răspuns:

Da.esti inaltut si bine facut.despre restul nu ne putem da seama din poza sad

| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Sincer nu prea laughing
adica nah asa mi se pare mie nu esti gustul eu dar depinde de fetewinking

| clauss a răspuns:

Dar eu cum sunt?

| User a răspuns:

Hipopotam.

| anaid a răspuns:

Da ce crezi ca pe TPU aici se da in bobi sau ce?laughing de unde sa stim noi daca esti frumos sau nu?laughing

| Sara2 a răspuns:

Frumushel foc :*

| raisa1993maria a răspuns:

Pai da-ne o poza cu tine mai clara si o sa-ti raspundem. fiecare persoana e frumoasa in felul ei, nu-ti face grij
cu siguranta va exista o fata si pentru tinehappy

| raisa1993maria a răspuns:

Ignora-i pe cei ce dau raspunsuri doar sa se afle in treaba. fiecare cu gandirea lui cert e ca eu nu pun foarte mare accent pe frumusete. nici sa fie unul bubos si foarte urat dar nici nu am pretentii foarte mari de ex sa aiba neaparat ochii albastrii sau verzi sa fie brunet etc. si sti dc? pentru ca frumusetea e trecatoare si nu asta conteaza. comportamentul, sufletul tau asta e cel mai important nu frumusetea... fund plsss:X

| blue-star a răspuns:

Uratel...:-&

| adi4ever a răspuns:

Praf

| madalinaaa89 a răspuns:

Si tu vrei sa ne dam seama daca esti urat/frumos dintr-o poza facuta facuta in oglinda, cu ochelari, neclara?
Ce-ai vrea sa-ti spun? Ca esti Fat-Frumos?laughing

| Catalion a răspuns:

Ti-ai pus ochelarii de soare ca sa pari mai frumos? Nu te ascunde dupa asa ceva. Fiecare e frumos in felul lui. Eu cunosc baieti foarte chipesi dupa parerea mea, dar ca oameni sunt niste prosti rautaciosi si eu nu stau pe langa acei baieti pentru ca nu am ce vorbi cu ei. Deci, frumuseatea nu conteaza mai mult decat conteaza caracterul fiecarui om. Probabil intrebi asta pentru ca esti grasut, nu? Daca mergi la sala si mananci sanatos, nu o sa mai ai problema asta.

| AdelinaC a răspuns:

Nu exista om urat.Toti suntem frumosi in felul nostru

| SteauaROsie a răspuns:

Lol garnitza mergatoare culcate nu ai alta treaba

| Mihaic93 a răspuns:

Urat cu spume.

| SatanaInIzmene a răspuns:

Nu asculta gura lumii, e rai astia, e rai sad Hai vin´ la tati sa-ti dea o imbratisare calda si o mangaiala pe burtica ta circumferica.Hai nu mai plange, micutule, adicaaa, baiatule. Te pupa nenea specimen.

| BellaRagazza007 a răspuns:

Uite sincer nu prea dragut.

Nu esti genu meu, nu te supara. eu prefer alti tipi de baieti.

dar ori cum, depinde de fata!

| Deddu a răspuns:

De aia ai oglinda acasalaughing da serios acum fiecare e frumos in felul lui. da mai intai da-ne o pozalaughing

| resp3ct a răspuns:

Esti obez. fetele nu se uita dupa baieti obezi...

| Mihai_2777 a răspuns:

Nu cred ca ai mai mult de 12 13 ani, mai ai timp sati lucrezi corpu decoamdata esti uratel

| KatVonB a răspuns:

Fiecare e frumos in felul lui.In ochii unor oameni esti frumos, in alor altii urat, depinde de gusturi.Deci tu considera`te frumoshappy

| PotHed a răspuns:

Esti foarte urat!
glumesc rolling on the floor
aici ti-ai gasit sa intrebi si tuhee hee

| BackAgainToTPU a răspuns:

Cum sa ti-o zic mai direct?
Esti cool nene laughing

| IsabelaBianca a răspuns:

Prietene...frumusetea sta in ochii privitorului happy

| Dania_7831 a răspuns:

Nu esti nici urat, nici frumos. happy

| missReckless a răspuns: