Trebe sa fie un baiat care nu cauta aventuri care nu e interesat doar de sex si care sa tina la o fata chiar daca arata URATA asa cum zici tu trebuie sa o accepte problmea e ca e greu de gasit un baiat asa cu inima buna apropo si eu m-am atasat de o fata din Romania care are acnee si imi place de ea chiar daca ea se vede urata poate ajung la ceva cu ea
Oh God linisteste-te si termina cu complexele. Si eu am avut problema cu acneea si inca o mai am partial, iar semnele trec in timp. Nu stiu cati ani ai dar totusi cred ca baietii ar fi ultimul lucru de care ar trebui sa te ingrijorezi. Ai toata viata inainte
Take care
Nu ne putem da cu parerea fara sa vedem despre ce este vorba exact. Cel putin eu nu imi pot da cu parerea. Si daca sufletul persoanei este unul frumos atunci aspectul nu conteaza.
Cate vrajeli pe aici. Cica sufletul conteaza, aspectul nu! HA?! Ma lasati... vreau sa vad un caz concret ca pana atunci nu cred:p.In fine. Presupun ca esti micuta ...acneea iti va trece cu timpul, iar sanii iti vor creste. Asa ca n`ai de ce sa iti faci probleme acum.
Nu, daca esti intr-adevar urata, pentru ca sunt mai superficial si pun pret intai pe ambalaj si apoi vad daca imi place si gustul. Dar stiu sigur ca pentru fiecare exista parteneri potriviti. Dar sanii nu mi se par asa importanti, daca sunt mici dar frumosi e in regula. Iar problemele de ten se trateaza.
Remusopen întreabă: