| VasileVasi12 a întrebat:

Sunt virgin la 18 ani, ce ma fac? î
Rog seriozitate

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Astepti sa implinesti 30 de ani sa te insori

41 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Domnule draga ceva imi spune ca sunteti singur si probabil lucrati prin tari straine si din lipsa de femei lauti "autostopul" si acum va scuzati oarecum ca ati umblat la prostituate...Stiu si eu multe cazuri reale nu stiri iar cine isi vinde corpul de buna voie e cea mai de joasa speta iar gunoaiele care trimt femei sau obliga sa faca asa ceva sunt niste scursuri umane iar noi astea din Romania asa incuiati cum suntem ar trebui sa ne miscam mai repede sa ii inchidem sa fim siguri ca i-am extirpat cu totul sa nu mai avem asa exemple.Si la mine in cartier sunt cateva prostituate si cand vin acasa vin cu pesti dupa ele ca nu cumva sa le vina vreo idee fetelor sa nu se intoarca si sincer cand o sa fac copii si o sa iasa din casa nu asta este exemplu care vreau sa il ia.Ai copii? Ai fete?

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

O sa inveti cand o sa mai cresti laughing cum sa eviti unele situati sau unele probleme la nivelul psihicului ai rabdare si vei intelege :*

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Freya1):

O sa mai cresc?

| LoveSleep a răspuns (pentru missfatadelatara):

"Eufemism", pff, ce de cuvinte grele.
Pe cine vrei să impresionezi?

Mental da o sa te mai dezvolti dupa ce mai experimentezi chesti

| Freya1 a răspuns (pentru falokrat):

Nu am cum sa fac eu asta o sa experimenteze el treptat ca nu toate sunt asa de simple cum spune x si y si ca daca te iei dupa gura lumi o sa iti fie simplu in societate sau teoretic dar nu si in suflet tongue

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Ok,naty.,pup

| Emilian65 a răspuns:

Nu-i nicio problema. Te dezvirginezi atunci cand te vei insura.

:*

Răspuns utilizator avertizat