| TheHunter38 a întrebat:

Sunt virgin la 23 de ani.
Oare mai exista si alti baieti de varsta mea sau mai mari care sunt virgini?

1.Din punct de vedere fizic, nu-s frumos, dar nici urat, ma consider mediu, dar nu-s nici aranjat, pe deasupra sunt scund intre 165 si 170 cm.

2.Sunt frustrat, simt ca imi lipseste ceva, sunt emotional
Cand ma simt amenintat in orice fel, devin agresiv psihopat, consider agresivitatea ca un inlocuitor al sexualitatii.

3.La scoala imi doream sa am prietena dar nici o fata nu ma lua in serios, acum am loc de munca etc... s-a intamplat ca o fata sa propuna sa mergem in oras, la o plimbare, pizza dar am refuzat, consideream ca nu imi poate oferi de ce am nevoie, nu poate intelege sentimente mai profunde.
S-a intamplat odata (in perioada scurta in care am vrut sa fac facultate) la caminele studentesti
colegii mei de camera au vorbit cu 2 "studente" mai usuratice sa faca sex cu mine, ei se si ridicasera sa ne lase singuri in camera, dar eu am plecat (fugit) afara inaintea lor, nu voiam sa fac sex.

4. Putine fete ma atrag,s-a intamplat ca sa mi se zica ca sunt gay, sau impotent deoarece spuneam ca nu ma atrage cutare fata, pe cand altii erau topiti dupa ea
Dar am o mare slabiciune pentru femeile mature de 35< ani, cateodata ma gandesc daca am nevoie de prietena sau de mama laughing
Poate si din cauza ca nu am avut copilarie, nu aveam voie sa ies afara. etc sunt 1001 de probleme grave in familia mea.

40 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru RAY):

Reciteste Atent, ceva mai sus! Ce e asta cu "parintii sa pedepseasca copii pentru ca le plac oamenii frumosi"?! De unde ai scos-o?!

| RAY a răspuns (pentru PsihoSex):

Haaaa da foarte dramatic ce sa spun, ai scris vrajeli ca asa zis suflet conteaza asta ai scris

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns (pentru RAY):

Man, tu scrii si pe alte pagini simultan, sau ce?! Una te intreb eu si alta raspunzi tu!

| RAY a răspuns (pentru PsihoSex):

Inca astept studiul ala cum ca caracterul atrage sexual pe cineva

| TheHunter38 explică (pentru chiftelutacrocanta):

In copilarie am fost permanent umilit psihic de colegi, prieteni, cu totii radeau de mine, se luau de mine etc...
Acuma nimeni nu se ia de mine, daca s-ar lua noaptea l-as astepta la coltul strazii laughing

| TheHunter38 explică:

Acuma citesc raspunsurile voastre, si sunt total pe langa subiect...
Eu nici nu vrajesc cu fetele, e ceva mult mai complicat psihic, am o oarecare tulburare psihica, nu mai am nici prieteni, numa cunostinte
O singura dorinta incearca sa ma domine, setea de razbunare

| LoveSleep a răspuns (pentru Oana92):

Asta mă întreb și eu. Sunt destul de cuminte de ceva timp, chiar mă așteptam la o statuie, sau măcar fața mea ca logo-ul site-ului. Când colo', iau suspend.
Nici nu pot să dorm, doare rău. Nu mă așteptam la așa ceva.
Mă gândesc să-mi pun poza ta de profil, să par mai nevinovat.

| LoveSleep a răspuns (pentru anonim_4396):

Aproape, Marian, încântat!
De când cu suspendul ăsta, vreau să mă fac mai bun. Nu putem să îngropam securea? Dar unde să găsim noi un loc atât de larg să încapă? Ah, stai, știu. Știm. Toată lumea știe.

| LoveSleep a răspuns (pentru PsihoSex):

Tu ești cel care nu înțelege.
Ray are în jur de 1, 65.
Are 26 de ani, nu mai crește.
Nu poate să facă sport din cauza unei probleme medicale, deci nu poate slăbi sau merge la sală.
Din start pentru fizic e totul pierdut.
Majoritatea fetelor preferă atitudinea. Nu prea poți să fii sigur pe tine cand ai 1.60 si 80 de kg. Alt lucru pierdut.
Nu are o situație financiară de om cu vilă în Pipera, sau cum căcat se numește zona aia.

Tot ce îi rămâne, e felul lui de a fi.
Orice caracter ar avea, pentru un tip de genul e de 50 de ori mai greu să "cucerească" o femeie și s-o și facă să rămână.
Degeaba îi spui tu lucrurile de mai sus si respectiv îi dai exemple inventate de tine.
"Aveam vreo 16 ani si eram la un suc la cofetaria Violeta, cu niste prieteni. Si deodata, nu stiu de unde apare o tipa faina, la vreo 20 de ani, sani mari, craci, ochi, fundoc, tot ce vrei, si ce crezi ca imi zice?! "Vreau sa ma f. cu tine!".

Nu ești tu cumva, tipul ăla...Brad Pitt?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveSleep):

Da...stim cu totii, si anume in maicata.
i-ai distrus vaginul cand te-a nascut.
de aia te uraste taicatu.
cu el ar trebui sa te impaci, nu cu mine.