In copilarie am fost permanent umilit psihic de colegi, prieteni, cu totii radeau de mine, se luau de mine etc...
Acuma nimeni nu se ia de mine, daca s-ar lua noaptea l-as astepta la coltul strazii
Acuma citesc raspunsurile voastre, si sunt total pe langa subiect...
Eu nici nu vrajesc cu fetele, e ceva mult mai complicat psihic, am o oarecare tulburare psihica, nu mai am nici prieteni, numa cunostinte
O singura dorinta incearca sa ma domine, setea de razbunare
Aproape, Marian, încântat!
De când cu suspendul ăsta, vreau să mă fac mai bun. Nu putem să îngropam securea? Dar unde să găsim noi un loc atât de larg să încapă? Ah, stai, știu. Știm. Toată lumea știe.
Tu ești cel care nu înțelege.
Ray are în jur de 1, 65.
Are 26 de ani, nu mai crește.
Nu poate să facă sport din cauza unei probleme medicale, deci nu poate slăbi sau merge la sală.
Din start pentru fizic e totul pierdut.
Majoritatea fetelor preferă atitudinea. Nu prea poți să fii sigur pe tine cand ai 1.60 si 80 de kg. Alt lucru pierdut.
Nu are o situație financiară de om cu vilă în Pipera, sau cum căcat se numește zona aia.
Tot ce îi rămâne, e felul lui de a fi.
Orice caracter ar avea, pentru un tip de genul e de 50 de ori mai greu să "cucerească" o femeie și s-o și facă să rămână.
Degeaba îi spui tu lucrurile de mai sus si respectiv îi dai exemple inventate de tine.
"Aveam vreo 16 ani si eram la un suc la cofetaria Violeta, cu niste prieteni. Si deodata, nu stiu de unde apare o tipa faina, la vreo 20 de ani, sani mari, craci, ochi, fundoc, tot ce vrei, si ce crezi ca imi zice?! "Vreau sa ma f. cu tine!".
Nu ești tu cumva, tipul ăla...Brad Pitt?
Da...stim cu totii, si anume in maicata.
i-ai distrus vaginul cand te-a nascut.
de aia te uraste taicatu.
cu el ar trebui sa te impaci, nu cu mine.
ZambeskDinNouAcum întreabă: