| Bocerman a întrebat:

Sunt virgin la 24 de ani și recent mi-am făcut iubita. Problema e ca nu știu sa fac sex. E nevoie de tehnica? Sunt lucruri pe care trebuie sa le știu? La preludiu nu e problema ci doar la sexul în sine. E ok sa pompez in and out sau trebuie sa învăț tehnici? Sa o bag la un anumit unghi? Cum pot afla cum se face?

14 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Vezi cum o fac in filmele din redtube si faci la fel

| ania a răspuns:

Ati fi mai fericiti daca ati resoecta planul Creatorului si ati face sex doar dupa casatorie.
Noi am citi cartea Viata intima in casatoria cresttna ca sa ne informam de detalii.

| Holiday a răspuns (pentru ania):

Planul "creatorului":

Corinteni 14:34

"34 Femeile să tacă în adunări, căci lor nu le este îngăduit să ia cuvântul în ele, ci să fie supuse, cum zice şi Legea"

Tu de ce nu-l respecti?!

Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu. 2. Da. 3. 4. Nu contează unghiul. 5. Numai făcând.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

E freestyle. Nu e nici o tehnica.
Faci ce simti, ce te excita.

Răspuns utilizator avertizat
| mont a răspuns:

Mai bine sa nici nu sti, stai deoparte de sex. Nu sti cum sa cauți probleme?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie să faci nimic special.

| Daz01 a răspuns:

Nu-ți mai face griji... nu este nicio tehnică specială. Fii atent la nevoile ei, fă-o să te dorească și totul va fi bine. Succes.

| giuvaier2001 a răspuns:

Ideea este sa va simtiti bine amandoi, si sa nu fie ceva prea fortat pentru ca poate nu o sa devina confortabil pentru unul dintre voi. Nu te impacienta, singurul lucru pe care trebuie sa-l iei in seama e ca fiecare femeie are placeri diferite, asa ca axeaza-te pe ce i place, si cand vezi ca nu exista o reactie, poti trece mai departe improvizand. Bafta acolowinking

| firedragon779 a răspuns:

Comunicare. Asta-i tot ce trebuie sa faci. Comunica cu ea. Nu esti singur in chestia asta si trebuie sa va simtiti bine amandoi.