Ai incercat macar? (sa intretii relatii sexuale, daca tot ai zis ca esti virgin...)
In momentul penetrarii in mod normal datorita frecarii, chiar si cu prezervativ, pielea preputului e trasa inapoi. Din moment ce la tine nu merge ai toate sansele sa te doara foarte tare, sa apara vreo ruptura de la fortare samd. Mergi la un medic, interventia e foarte simpla si el te poate scapa. Afectiunea se cheama fimoza.
Atunci cand faci sex, vaginul este precum mana ta si-ti va ajuta penisul sa se beleasca. Deci poti face sex fara nici o problema.
Ai ceva numit FIMOZĂ (of, iar încep „poezia" )...
Există mai multe metode prin care poți scăpa de fimoză.
1. Metodă pe termen lung: exerciții de întindere. La fiecare duș expui acel „inel de culoare albă" și-l întinzi în lateral puțin câte puțin, până la limita inconfortabilului (atenție, să NU se ajungă la durere, pentru că riști să rupi ceva pe acolo). Asta poate dura până la 2-3 luni! Metoda este una cunoscută, dar nu există un procentaj oficial de reușită
2. Aplicarea unei creme cu steroizi (Dermovate - Propionat de clobetasol 0, 05%) pe zona cu probleme. Tratamentul (dacă țin bine minte) nu trebuie să depășească 2 săptămâni. Procentaj de reușită: 70-80%
3. Prepuțioplastie: o operație ușoară care te scapă DOAR de fimoză (vei vedea la 4 de ce am spus asta). Se face la urolog, sub anestezie locală, operația durează vreo 5 minute, iar recuperare (deci fără „pistonare") 2 săptămâni. Rezultate: cel puțin pe termen scurt: 100%.
4. Circumcizie. Dacă ție ți se pare că a tăia o bucată din tine, eliminându-ți, totodată, mare parte din plăcere e ok, poți să mergi pe asta. Soluția e garantată 100%! (dar mulți care au făcut asta regretă)
O erecție e o erecție. Poți să întreți relații sexuale. Și se întâmplă asta tocmai pentru că ești virgin și există ața aceea. Se va rupe în timp.
Eu am 20 de ani si inca nu mi s-a rupt ata; si problema e ca din cauza atei nu mi se"beleste" complet. Nu e nicio fimoza.
Du-te ba la dr. sa-ti taie ata ca daca se rupe cand penetrezi desi ma indoiesc ca mai ai sanse la asa ceva, vei urla mai ceva decat ea.Ea de placere tu de durere ))))))))))
Din pacate nu poti estge o problema foarte grava! ar trebui sa mergi la doctor pentru operatie altfel nu o sa poti face toata viata sex!
))))))))))))))))))))))))))))))
Bananacantareata87 întreabă: