Daca iti este rusine de el, inseamna ca inca nu esti pregatita. De altfel esti si foarte mica, de vreme ce varsta minima recomandata medical este de 17 ani si jumatate. La ginecolog te simti capabila sa te duci? Fiindca trebuie sa stii ca in prima luna de la inceperea vietii sexuale este necesar primul consult ginecologic. Apoi, tu vei fi obligata sa faci cate un consult la fiecare 6 luni (deoarece riscul tau de cancer de col va fi foarte mare din cauza inecperii precoce a vietii sexuale).
Esti pregatita pentru sex,actul in sine, dar nu sa ii apari dezbracata in fata?!
Eu nu cred ca esti ataaaat de pregatita de fapt.
Oricum, poti stinge lumina!
Buna. Nai de ce sa iti fie rusine, lasa totul sa decurga comform planului stie el mai bine cum ca e baiat . Si o sa vezi ca nu o sa iti para rau .Si foloseste prezervativul, e sper binele vostru.
Succes.
Ciao:p
In 11 martie aveai 14 ani...la tine cum e evolutia? Cata imaginatie si minciuna la nesupravegheatzii din ziua de azi
Vezi ca e prea devreme ca sa faci pasul asta.Inainte sa i te daruiesti lui gandeste-te de 10 ori daca e bine, si daca e bine fa'o dar ai grija sa nu te lase apoi.Ai doar 16 ani,tu poti sa iti incepi viata sexuala la orice varsta,gandeste-te, daca el a stat un an de zile cu tine de ce nu ar mai sta inca un timp, sa te astepte ca sa mai cresti etc. Daca il iubesti si el te iubeste si esti sigura de lucrul asta fa dragoste cu el si sa va ajute dumnezeu.Inca un lucru, sa nu uiti de prezervativ...
Te pup si ai grija:*...
Gandeste-te ca si el e dezbracat in fata ta si ideea asta de pudicitate va disparea...
Dar daca nu inchideti lumina
Acum 10 zile aveai 14 ani acum ai ai 16?)))) aici suntem un grup de oameni care incercam sa ne ajutam unul pe celalalt, dar daca minti cine crezi ca te va mai ajuta?
Eu te sfatuiesc sa incerci cu 1(una) butelie de Pinot Noir.Dar numai una. Merge de minune, n-o sa-ti mai doresti sa te imbraci )
Cum poti sa te simti pregatita sa iti incepi viata sexuala daca nu esti pregatita sa te dezbraci in fata lui? Banuiesc ca in gandul tau toate lucrurile duc spre extrem.Stai linistita, doar n-o sa-ti rupa hainele de pe tine si o sa-ti analizeze fiecare particica a corpului.totul o sa vina de la sine si daca ai incredere in el, il iubesti.o sa fie bine si in momentele alea nu o sa te mai gandesti la astea.
00Andreea008 întreabă: