| Elena_2044 a întrebat:

Sunt virgina, am iubit si doreshte sa facem sex,, dar mi-e frica de durerile din timpul dezvirginarii. fetele care au inceput viata sexuala doresc sfaturi daca doare in timpul primei partide de sex? mentzionez am 16anisad

9 răspunsuri:
| Emma a răspuns:

Buna
Poi daca nu te simti pregatita n`o face, dar pot sa ti spun din proprie experienta ca nu doare chiar sa tare cum se spune!
totusi nu e nici placut prima data.vei simti o durere, e normal!
Apoi... o sa fie bine!
Succes. Xoxo

| KeepCalm a răspuns:

Depinde si de cat esti cu acel baiat. Vrei niste " sfaturi daca doare"? singurul lucru pe care ar trebui sa il sti e ca durerea poate depinde de organismul tau dar si de preludiu. Daca doare nu mai faci? Aiurea!oh go on

| Akid a răspuns:

Elasexygagica => copil facut aiurea

bai fetito gandesti ce zici

raspunsul meu pentru tine:
daca nu esti pregatita cu adevarat nu o face
mai documenteaza`te
sigur o sa gasesti

| sbt a răspuns:

Si eu am inceput tot la 16 ani happy nu doare chiar asa de tare. e o durere suportabila. dar depinde de fiecare.si de prietenul tau
bafta :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca intr-adevar iti doresti sa o faci cu baiatul respectiv, nu te mai gandesti la durere, pur si simplu o faci!

| mickymypuppy a răspuns:

Fata nu doare asa de tare si in plus este frumos

| Elena_2044 explică:

°♥ღ╚»Mada«╗ღ♥°. Tu papusa la ce virsta ti-ai inceput viata sexuala? apropo este corect ca la la inceput singereaza?

| Elena_2044 explică:

Pai chestia este ca eu simt ca sunt pregatita... dar nu stiutiu vreau sa aflu mai multe>>. despre aceasta ajutati-ma plizz>>>explicatzimi durerea ...momentul singerarii)(((fetele experimentate sau chiar baietii,,,, ca doar vedeti o fata cind o doare sau nu

| Elena_2044 explică:

Am auzit ca cu prezervativul baiatului ii este mult mai greu sa rupa himenul unei fete...