anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt virgina, dar ciclul trebuia sa vina acum o saptamana si nu a venit. ce inseamna asta?

17 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Inseamna ca ai o dereglare si ca trebuie sa mergi la ginecolog. Chiar daca esti virgina si nu iti poate face consult clasic, iti poate face o ecografie, eventual niste dozari hormonale.

| psiholoaga a răspuns:

Ca ai racit, esti stresata, ai vreo infectie... Sunt multe cauze. Insarcinata sigur nu esti. Depinde si de varsta pe care o ai; dureaza cam 2 ani de la prima menstra pana la reglarea menstruatiei.

mlm
| mlm a răspuns:

Este posibil sa ai o dereglare hormonala, dar stai linistita totul va reintra la normal.

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Daca esti virgina nu ai de ce sa-ti faci probleme, poate fi o dereglare.

| Crisu_8081 a răspuns:

Este o mica dereglare.

| alexa a răspuns:

Poate fi o dereglare hormonala, pentru ca se ma intampla sau si o raceala
cel mai bine te duci la un medic sau mai astepti
si eu mai patesc dar nu. mi fac griji asa mari.acum depinde si de tine. daca vrei sa fii sigura ca nu ai nicio infectie sau vreo raceala la ovare consulta medicul

| LCD a răspuns:

Ciclu neregulat inseamna.
nimic iesit din comun

| CrucifiedCountess a răspuns:

Ai avut contact sexual? nu? nu eesti gravida. da? esti graavida.nu? esti racita.mai asteapta.

| Babushka a răspuns:

Cauzele pot fi mai multe:stres, alimentatie necorespunzatoare, raceala, dereglare hormonala... Acest lucru nu are nici o legatura cu faptul ca esti virgina; lucrurile astea se intampla si la o fata care are o viata sexuala

| andrelina a răspuns:

Ce pot sa-ti zic?! Psiholoaga si eek au perfecta dreptate, insa eu te sfatuiesc sa o iei pe mami tau`de manuta`si sa mergeti la ginecolog! Doar stii ca mama e ce mai buna prietena pentru fiica sa! Pupici!

| andreig a răspuns:

Ca a intarziat laughing)

| eek a răspuns:

Nu e neaparat sa ti vina la aceeasi data. e posibil sa ti se fi dereglat sistemul hormonal.tongue

| LaCrImI sI nUmAi LaCrImI a răspuns:

Asta nu inseamna nimic nu te alarma ca nu este nicioproblema

| angel10 a răspuns:

Stai linistita ca este normal mai ales in primi ani de menstruatie. Probabil ca ai racit sau ai vreo infectie, nu trebuie sa te ingrijorezi, iti va veni!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci nu cred asa ceva
e cel mai tare site Hahahahaha

| DeeDee_1261 a răspuns:

Este normal, cate o data mai ai o intarziere menstruala. E normal!happyToate fetele sunt asa. Cel putin asa credbig grinbig grinbig grinbig grinhee hee

| Madu_9584 a răspuns:

Posibil ai racit.
daca esti virgina maica ce poate sa insemneraised eyebrows