| Mirela123yz a întrebat:

Sunt virgina, dar de aprox o luna, o data pe saptamana iubitul meu ma "fingereste" prin pantaloni, e placut sentimentul dar am observat ca imi curge ceva alb pe chilot foarte des si foarte mult, pana acum nu pateam asa decat in apropierea menstruatiei.
O fi de vina ceea ce imi face el? Sau de ce imi curge asa mult lichid alb si uneori e si "mucos".
Fundaa, multumesc!

Răspuns Câştigător
| Mariarobertina300000000 a răspuns:

Daca nu este branzos nu este nicio problema
Incearca sa vezi daca se intampla aproape de menstruatie, de obicei atunci devine ambundent, dar daca iti curge dupa ce te " alinta el" e posibil sa fie orgasm, adica dupa ce faci asta, inseamna ca a fost suficient pentru tine, asa cum si el termina...cred ca intelegi ce vreau sa spun...
Nu te ingrijora. daca nu vezi nimic schimbat si nu este continuu aceasta scurgere nu ai de ce sa te ingrijorezi

| Mirela123yz explică (pentru Mariarobertina300000000):

Nu este branzos, am avut si pe moment scurgeri dar si in urmatoarele zile gaseam pe chilot mereu, nu doar cand ma "alinta" el

| Mirela123yz explică (pentru Mariarobertina300000000):

Nu este branzos, nu mi-a curs doar cand m-a "alintat" el, mi-a curs si cateva zile dupa aceea

| Mariarobertina300000000 a răspuns (pentru Mirela123yz):

Este de la variatile hormonale, posibil sa fii aproape de stop!
Nu este un motiv sa te ingrijorezi

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Te exciti. Adica iti place.

| corbulalbrosu a răspuns:

In tesutul mucoasei vaginale, care acopera in intregime peretele canalului vaginal, exista un numar imens de terminatii nervoase cuplate cu senzorii excitatiei, care la randul lor activeaza glande specializate pe producerea lichidului lubrifiant. Atunci cand este excitata zona erogena situata in zona genitala, adica : clitorisul, labiile, intrarea vaginala, glandele amintite intra in functiune si produc lichid lubrifiant a carei cantitate este cu atat mai mare cu cat excitatia este mai intensa si de mai lunga durata. Iar daca aceasta secretie lubrifianta se suprapune peste secretia vaginala (leucoree) si peste mucusul cervical (mai ales cel fertil) in acel caz in vagin exista la un moment dat un amestec de secretii atat de mare, incat acel lichid se scurge din vagin, trece printre labii si ajunge pe chiloti si ii umezeste ca la... ''inundatie''. Acest proces reprezinta urmarea fireasca produsa de excitarea intensa a ''pasaricii'' si atingerea starii de posibil/ probabil orgasm. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

De la excitație. E normal.

| LoveSleep a răspuns:

Trebuie să te desparți de prietenul tău, pentru că întrebarile tale despre subiectul ăsta devin tot mai dese. Și nu sunt întrebări în avans, tu întrebi după ce se întâmplă.
Poți totuși să nu te desparți de el, dacă ești bună la citit și reziști fără să ajungi la sex până când citești cam tot ce presupune asta. Ai vreo 18 ani, ai trăit sub o piatră? Cum de nu știi nimic despre sex?

| Mirela123yz explică (pentru LoveSleep):

Ce frustrat/frustrata esti laughing))))))

| Ale080999 a răspuns (pentru LoveSleep):

Tocmai asta face fata, se documenteaza. Ce e rau ca intreaba, doamne in ce lume traimlaughing

| Mirela123yz explică (pentru Ale080999):

Oameni frustrati. care s au nascut invatati laughing)))

| Ale080999 a răspuns (pentru Mirela123yz):

Fiecare cum poate daca intelegi ce ziclaughing

| Sofer a răspuns:

Te exciti mai. De asta.

| MValentin a răspuns:

Lichid de acela alb, alb i-a curs si prietenei mele prim data cand am penetrat o cu degetele. A trecut 3 luni de atunci si totul e okay, nu a păți nimic. Daca aflu ceva de la ea in momentul de fata si daca mai are astfel de scurgeri sau cum s o tratat iti transmit. Dar sigur nu mai are, si e normal