Probabil ca riscul este foarte mic. Himenul nu are rol contraceptiv, el nu reprezinta o bariera pentru spermatozoizi (banuiesc ca ai vrut sa spui ca ai himenul intact, ca virgina nu esti, evident, de vreme de faci perversiuni sexuale).
Mey,acum depinde,daca ai bagat si degetele in vagin, e cam de rau.
Totusi, cum pana mea ai stat cu sperma pe maini, fara sa te speli?! Yaycs!
Da! Riscul exista! de ce nu te-ai dus sa te speli?! Era asa departe baia, sau bucataria?! sau de ce?
Nu cred ca poti ramane insarcinata in felul asta.Era una daca iti ejacula pe vulva,atunci ar fi existat destule sanse,dar tinand cont ca sperma a stat destul de mult in contact cu aerul, sansele sunt destul de mici, aproape nule.Totusi,data viitoare aveti mai mult grija la igiena.
Promiti mult,fato! Ai toate sansele sa ajungi pe centura,ca inca nu s-a aprobat legea prostitutiei. Chiar daca practici asa ceva,nu mai striga in gura mare! Habar nu ai cand o femeie ramane gravida, dar stii sa faci felatie. Cat gespre igiena. Puteai sa adresezi aceasta intrebare prietenilor, nu tuturor celor de pe tpu.Copiii trebuie protejati, stiai, nu?
Pai cred ca in in jur de 30%...Intrebarile astea ar trebui sa le pui prietenilor foarte apropiati, nu sa strigi in gura mare pe net. Tinand cont ca noi suntem niste necunoscuti si trebuie sa iti asumi niste raspunsuri ostile pentru o asa intrebare.Sunt sigura ca nu ai mai mult de 15 ani cu indulgenta.
Stai linistita.Nu poti ramane insarcinata asa de usor, mai conteaza si perioada de fertilitate maxima.
Normal ca da.L-ai conceput pe gura, ai sa-l scoti pe cur.Ai grija sa nu te scremi prea tare, sa nu-l scoti imprastiat, ca in zadar stai 9 luni cu junghiu-n matsu' gros!