| sabina66_9045 a întrebat:

Sunt virgina si as vrea sa stiu cum te simti cand o faci?

Răspuns Câştigător
| MikyMi a răspuns:

E bine cand o faci dar dupa aia ai sa vii cu intrebari gen:
"Oare sunt insarcinata, s-a rupt prezervativu?"
"Oare sa pastrez copilul?"
"Ma parasit iubitul si sunt insarcinata ce sa fac?"
etc.
etc.
etc.
Mai bine stai cuminte pana gasesti un partener stabil cu care sa ai planuri de nunta si sa ai o varsta potrivita pentru a face sex.
Mult noroc!

4 răspunsuri:
| RyanGeorge a răspuns:

Buna, pai depinde de varsta si de la fata la fata, unele fete se simt bine din primul contact sexual sau chiar se simt in al 9-lea cer, altele putin sifonate. depinde, apoi dupa dezvirginare te vei simtii Ok. acum depinde si de partenerul cu care esti, daca stie cum sa se comporte, ca daca e un papa lapte iti dai seama.

| mopella a răspuns:

Depinde cit de mult iti doresti sa faci sex. Nu stiu cit de mult sa stresez faptul ca SA FACI ATUNCI CIND ESTI TU PREGATITA. Nu lasa prietenul sa te bata la cap "hai sa o facem" Caci daca o faci nu din pripria dorinta ITI VA PAREA RAU PE URMA. Mie imi pare rau ca am facut-o. Dar iarashi zic depinde cit de mult tu asta doresti. Eu nu am vrut, si acum ma simt pustie in suflet(ca si cum mi s-a furat o parte din mine. stiu ca pare copilaros dar asa ma simt din cauza asta), desi sunt inca sunt cu baiatul acela, dar mi-as fi dorit daca mai asteptam. Nu te grabi vei avea timp destul in viata sa o faci. Dar virgina esti numai o data. Gindeste ce doresti tu.
Sfatul meu e nu te grabi nicaeri viata e inainte vei avea timp pentru asta.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Intai sa ai un prieten bun, afectuos, calm, rabdator si neegoist, iar apoi invatati sa faceti Petting, si ai sa fii foarte aproape de senzatiile specifice sexului! Cu timpul si cresterea si amplificarea starii de relaxare, ai sanse sa iti placa din ce in ce mai mult ceea ce simti, pana vei simti nevoia si sa fii penetrata (umpluta.)

Atentie! Daca o vei face doar experimental, fara urma de afectiune, este foarte posibil sa nu iti placa, si nici sa nu simti mare lucru, ca senzatii placute!

| erickbest90 a răspuns:

Foarte tare... eventual... daca vrei sa te simti mai bine trebuie sa o faci la o varsta mai frageda laughing)