anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt Vlad. Am 13 ani si sunt impreuna cu o fata tot de 13(Colega de clasa). O data am fost la ea si parintii ei nu erau acasa. La un momentdat discutam diverse si ea m-a intrebat daca vreau sa facem dragoste si eu i-am zis ca da. Este vreo problema daca am facut dragoste (protejat) la 13 ani? Ma poate afecta cu ceva? Va dog sa-mi respundeti!

13 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

Probabil ca o sa ramai cu traume emotionale daca esti sensibil.

| aXy99 a răspuns:

Daca te-ai protejat nu vei pati nimicwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este o problema, ai toate sansele chiar daca vrea ea ori nu si parintii ei, sa ai bafta sa primesti cadou un dosar penal.
Bun venit in lumea infractorilor cu bratari, lumea in care pedofilii au viata grea la puscarie.

Sa speram ca totul este o gluma, ca mai citesc si politistii pe TPU si s-ar putea sa se autosesizeze si sa ceara de la TPU cu mandat adresa ta de IP si sa te gaseasca, e floare la ureche.

| Alicezzz a răspuns (pentru anonim_4396):

Alooo domnisoara, revino pe pamant, ce dosar penal si ce catuse visezi? Are 13 ani si este minor la fel ca si ea, iar actul sexual s-a consumat de comun acord asa ca nu mai bate campii, ca nu se pune problema de nici un dosar, bratar si pedofilii! Ai idee ce inseamna termenul pedofil domnisoara daca tot aduci termenul in discutie? Pai el are 50 de ani si a abuzat de o fata de 13 ani?! Aloo despre ce vorbim aici?! Corupere de minori era daca el avea 18 ani si ea 13 ani si parintii ei depuneau plagere la politie impotriva lui dar in situtatia de fata nu se pune problema de asa ceva daca actul sexual s-a consumat intre doi minori de comun acord. Daca nu cunosti legea de ce faci afirmatii? Vinzi gogosi la patiser domnisoara... visezi mandate. politie. infractori, pedofili! Vai de tine!

| ɗєʌɗvơɪƈє a răspuns (pentru Alicezzz):

La câtă materie cenușie ai cred că ai putea crede că barza te-a adus. Tu ar trebui de asemenea să consulți legea și ai vedea că sexul se începe de la MINIM 15 ani, iar la 13 ani, dacă vrei să știi, se începe în Spania, nu a'ci. Pe băiat probabil ar putea să-l bage la un centru de reeducare/școală de corecție/ce naiba există pentru minori în România, iar părinții ar cădea din drepturi de al mai avea. Probabil doar.

| Vasque a răspuns (pentru anonim_4396):

Pedofil la 13 ani? Cum vine asta?

| Waffen18 a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde scoti povestile astea de adormit copii?

| Alicezzz a răspuns (pentru ɗєʌɗvơɪƈє):

Eu am impresia ca tu inghiti avioane la varsta ta! Apropo vrezi ca nu am 14-15 ani ca tine, ar cam trebui sa imi dai cu saru''mana ca am anii tai pe un piciorwinking! Asa ca nu imi spune tu mie de berze verzi si legi din Spania! Ambii sunt minori de aceeasi varsta, actul s-a peterecut de comun acord si legea spune ca nu pot raspunde penal niciunul! Daca minorii au intretinut relatii sexuale consmtite din cauza ca nu au primit o buna educatie sexuala acasa atunci parintii sa isi asume responsabilitatea pentru propriul esec. nu sa tarasca prin instanta un baiat de 13 ani si sa puna o fata de 13 ani sa dea declaratii. Daca el avea 17 sau 18 ani si facea sex cu ea la 13 ani, conform legi art198 da era infractiune...si isi lua de la 3 la 10 ani dar in cazul de fata despre ce vorbim? A depus cineva plangere impotriva baiatului? A o bligat o cineva pe ea sau el sa faca asta? Nu... deci in cazul in care parintii fetei or sa afle si vor depunde plangere si declaratia fetei. el si parintii lui isi vor lua la fel ca si ai ei isi vor lua amenda administrativa si cateva vizite de la protectia copilului! Si sa imi dai si mie un caz concrect unde un adolescent de 13 ani a intrat la reeducare pentru ca a facut sex de comun acord cu o colega de clasa. astept sa imi arati ca tu ai materie cenusie multa rau dai pe afara! laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Mihailescuioana29 a răspuns:

La tine nu cred ca este o problema, in schimb la ea, raspunsul nu este acelasi. La 13 ani, ca fata, este mult prea repede sa iti incepi viata sexuala.

| AmaToaRea a răspuns:

Doamne la 13 ani nu scoteam nasul din carti laughing nu stiu ce e cu copii din ziua de azi.in fine atata timp cat v-ati protejat nu ai de ce sa te temi pe tine nu te afecteaza si nici p ea ca presupun ca nu numai era virgina daca ti-a zis de prima data cand ai mers la ea acasa

| ElectronicPieces a răspuns:

Ba copile vezi-ti de scoala si lasa dracu' gagicile si "dragostea". Ratati fara viitor...

| UsernamePlayer1 a răspuns:

Protejat? Deci te-ai dus pregatit.