Buna cred ca si el a inceput de ceva vreme sa simta mai mult decat pritenie pentru tine nu ai de ce sa iti faci griji ai rabdare sa faca el primul pas si cine stie poate o sa aveti o frumoasa poveste de dragoste; sau daca nu mai poti astepta incearca sa il ispitesti cate un pic mai in gluma mai in serios ce simte pentru tine, dar ai grija sa o faci discret pentru ca nu vrei sa-l sperii, nu uita ca si el se afla in aceeasi situatie ca si tine; nu sunteti obisnuiti sa va purtati mai mult decat prieteni, deci nu te grabi si asteptam sa ne spui ce ai facut, succes!
Eu una presupun ca ceva se va intampla intre voi, o legatura mai stransa si mai profunda.Nu cred ca mai este acea atractie sau simpatie, acum va maturizati amundoi si deveniti atrasi de sexul opus
Draga mea.si eu am patit la fel. faza este ca aceeeste lucruri se intampla des...deoarece nu prea exista prieteni intre fete si baieti,! daca iti da de inteles ca il atragi sau ca ii place de tine.incearca sa purtati o discutie serioasa, poate amandoi simtiti lucruri puternice. dar va este teama sa recunoasteti. fa u primul pas. daca el este mai retinut.bafta!
Da, fa tu primul pasOricum nu ai ce pierde. Daca te refuza, in cel mai rau caz, ii zici ca a fost o pedeapsa la pool pe mess sau un pariu si ca ai glumit, ca-l vezi doar ca pe un prieten.Si te scoti.Deci,incearca:*Bafta.
Va multumesc foarte mult! o sa astept sa vad ce se v-a intampla; o sa v-a anunt daca va fi ceva