| kitzulea a întrebat:

Suntem cei mai buni prieteni de 2 ani.Initial intre noi nu era nimic decit prietenie... O luna in urma mi-a spus de citeva ori ca ma iubeste eu ma blocam rideam totusi raspundeam:eu tot.Prin liceu ma prindea si dorea sa ma sarute eu refuzam cu motivu ca ii scoala, ca se uita profesorii, apoi eu i-am scris "te iubesc", el mi-a raspuns:"eu tot", doream sa aflu daca intr-adevar nu-i o gluma si l-am intrebat:precis? el mi-a raspuns "m-am saturat sa ti-o spun! sa fac pasi"apoi dupa aceste cuvinte nu imi mai scria, desi inainte vorbeam zilnic chiar daca pe net si inrealfoarte putin, chiar daca eu ii scriam nu raspundea la fel, era altu serios si tacut. Apoi la o inmormintare ne-am vazut, era mereu alaturi, ma privea cu niste ochi de indragostit, imi dadea caciula lui, ma simteam fericita caci mergeam de mina ca motiv ca ma lunec desi singur imi intindea mina, era acelasi, acelasi baiat cu care 2 ani vorbesc, glumet si baiatul pe care il iubesc. Apoi pe net din nou acel tacutsi serios baiat l-am intrebat de ce? El mi-a raspuns ca s-a schimbat si ca nu il pretuesc, eu i-am adus aminte cum ca de cind s-a schimbat nici nu m-a felicitat de revelion el isi cerea scuze pronuntind niste cuvinte care ma faceau sa pling, sa vad ca intr-adevar ma pretueste, l-am intrebat de ce in real e altu pe net altu. El a spus ca daca il plac cum e in real sa il chem sa iesim! L-am chemat dar m-a refuzat.Acum ce sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asteapta un pic dar mergi pe aceeasi directie daca e dragoste din partea ta. O dragoste puternica nu moare oricit am vrea noi citeodata.Nu mai asculta prostii ca trebuie alimentata.Se alimenteaza singura la greu din sufletele noastre.Si la tine te incredintez ca are de unde.

1 răspuns:
emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Continua si lupta. Recastiga ceea ce ai pierdut prin indiferenta. S-ar putea sa te iubeasca de foarte mult timp si tu sa nu-l fi inteles. O iubire adevarata ramane iubire, nu moare asa, cu una cu doua. Daca te-a refuzat, poate chiar nu a avut timp atunci. Ca sa nu iti perceapa declaratia drept o bataie de joc, mai invita-l odata. Si incearca sa gasesti un mod inteligent de a o face. Ar aprecia foarte mult. Din cate ai povestit, este destul de timid, deci o fire foarte sensibila. Daca merita pretuit, atunci fa-o cu orice risc. Nu pierde timpul. Trece atat de repede... Mult succes si sa fii iubita!