| denisucafetita a întrebat:

Suntem de cateva luni impreuna si am aflat de la o prietena ca el spune ca noi ne-am culcat impreuna.Stiu ca el isi doreste asta, eu insa nu ma simt pregatita.

10 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

De cate ori am patit-o si eu, si cand eram de varsta ta si acum... oh go on
chiar nu stiu c rezolva baietii laudandu-se cu ce nu au! oare chiar asa de mult ne doresc ca nu rezista faptul de a nu ne avea nici macar in vise?

| alexutza003 a răspuns:

Foarte urat din partea lui faptul ca isi doreste sa va culcati impreuna asta nu-i da nici un drept pentru a imprastia minciuni in stanga si dreapta despre viata voastra sexuala sfatul meu este sa ai grija sa nu te trezesti ca spune in stanga si dreapta neadevaruri urate despre tine

| NoChanceForUs a răspuns:

Nu te poti culca separat din cate stiu eu.Referitor la topicul asta,explica-i de ce nu vrei tu sa o faceti, si daca te iubeste indeajuns de mult, va intelege si va mai astepta.

| Betty18 a răspuns:

Pai ce vroiai...sa pice de prost in fata prietenilor ca a stat cateva luni cu tine si inca nu te-a rezolvat :O:O:O nu nu nu cum asa! poate ca l-au intrebat prieteneii daca au fost cu tine si ca sa nu pice d eprost... oricum este FOARTE URAT din partea lui!

succes

| buburuza2 a răspuns:

Paai daca nu te siti pregatita nu trebuie sa o facii! Si ma gandesc cum potii sa stai langa un om care zice niste chestii sa arata ca el este nu stiu cinne happy eu unna la`as intreba de ce face astta si i-as spune ca nu sunt pregatita pentru asa ceva ...si daca el te va iubii cu adevarat te va intelege pe deplin si daca nu ...mai exista baietii pe Pamant cat vreii :X big hug || mult noroc si nu mereu trebuie sa gandestii numai cu inimma, potii regreta dupa aiia happy

| tina19 a răspuns:

Draga mea daca a spus chestia asta inseamna ca e un nesimtit si nu merita sa-ti pierzi timpul cu el.Gandeste-te un pic cum crezi ca va reactiona dupa ce chiar se va intampla acest lucru intre voi? Iti spun eu :va spune la toata lumea si te va denigra in fata tuturor. Oricum din ce ai spus denota ca nu vrea decat sa aiba cat mai multe relatii sexuale cu care sa se laude la toti.Lasa-l,meriti ceva mult mai bun.SUCCES!

| Andrea_6536 a răspuns:

Exact.sa faci asta cand te simti u pregatita si cand crezi ca e cel mai bine pentru u.winking Cat despre el.doar asta urm din ceea ce ai sp u.Nu merita osteneala.crede-mawinking. Mai sunt baieti nu e singurul sau ultimul happy.

| geani_6822 a răspuns:

Inseamna ca nu t iubeste atat de mult.eu am 17ani.sunt cu prietenul meu de 2 ani dar inca nu m.am culcat cu el. ma intelege ca nu sunt pregatita si e dispus sa astepte. pentru ca chiar ma iubeste.alta dovada mai mare ca asta...ptr un baiat d 22 ani...care ar fi?

| gocops a răspuns:

Asa si carei intrebarea daca vrei sa intrebi "ce sa fac?" iti spun sa nu te culci cu el daca ai macar putina indoiala daca vrei cu adevarat atunci fa-o acum depinde si ce varsta ai. Daca intrebarea era "ce sa-i spun prietenului meu?" raspunsul este simplu: Te rog nu mai insinua ca ne-am culcat pentru ca eu nu ma simt pregatita. Acum daca cu adevarrat tine la tine si te iubeste o sa accepte daca nu mai bine ii dai u papuci sper ca te-am ajutat

| Emilia543 a răspuns:

Sa stii ca daca el vorbeste asa despre tine, el pur si simplu nu te respecta.Un baiat care te-ar iubi, chiar daca vei avea ceva mai serios cu el, el nu va spune nimanui, deoarece asta e chestia voastra personala, in care pe altii nu trebuie sa-i priveasca.El poate sa faca asa ceva ca sa arate in fata prietenilor lui," ca uite ce am facut eu, nu ca voi",, sa stii ca nu te merita, iar pe viitor mai bine izgoneste asa gen de baieti,.