| Anca a întrebat:

Suntem despartiti de 3 zile. Sunt in dubii mari si am impresia ca si el.
Nu ne-am despartit prea frumos... Mi-a spus ca s-a intalnit cu 2 fete ( n-a zis si cea facut cu ele. m-a cam invartit), eu l-am inselat ( i-am zis o singura data sa ii vad reactia, dar cand s-a uitat urat la mine si am vazut ca-l doare am incercat sa fac sa para o gluma)
Probabil ca ne-am inselat amandoi...
Acu 3 zile ne-am certat urat de tot. Am aflat ca il mai suna aia cu care s-a intalnit, mi-am dat seama ca ii place sa-mi ascunda anumite detalii si mi-a spus ca nu-mi poate spune tot despre el, ca e viata lui personala.
Adica, femeile lui = viata lui personala...
Nu ne-am mai cautat deloc, dar a venit ziua examenului cand inevitbil ne-am intalnit fiind colegi.
Intai ne-am vorbit cu resentimente, vorbe aruncate in vant, apoi am iesit in oras cu el si sora lui (ea fiind prietena mea cea mai buna).
Pana acum n-am redeschis subiectul NOI. Ne.am mai trimis ceva mesaje, dar nefacand legatura la noi. Ma intreba, unde sunt, ce fac etc...
Acum am observat ca a inceput sa ma sune pentru banalitati : Daca am invatat pentru urmatorul examen, ce mai fac, daca sunt acasa.
Stiu ca ar vrea sa ne impacam. dar banuiesc ca, vrea sa fac eu primul pas. El ma considera pe mine vinovata ca l-am acuzat pe nedrept.
Nici eu n-am fost prea cuminte, inselanduºl.
Oare sa ne mai dam o sansa? Desi am mari dubii...

Răspuns Câştigător
| simoSTAR a răspuns:

Amandoi ati gresit, amandoi ati inselat. el totusi incearca sa va impacati, chiar daca te cauta din motive prostesti gen "ai invatat"...eu zic sa vorbiti si sa ii explici ca daca sunteti impreuna nu exista "viata mea personala" (femeile lui = viata lui personala). comunicati mai mult, aflati ce il nemultumeste pe celalalt. poate s-a schimbat daca vrea sa va impacati.depinde si de cat timp sunteti impreuna. oricum fa-l sa inteleaga ca nu esti dispusa sa il imparti cu altele asa cum crede el.in urma unei discutii(chiar daca este initiata de tine) vei stii ce sa faci, tu il cunosti mai bine, ii vezi reactia...bafta si tine-ne la curent happy

18 răspunsuri:
| Anca explică:

SimoSTAR, mersi de sfat. Ai fost prima care ai raspuns.
Eu sunt intr-o ceata totala.
Parca nu l-as lua la o discutie inca ...nu stiu de ce. As lasa un pic timpul sa vorbeasca.
Sora lui, ne zice ca suntem 2 nebuni laughing, ca ne certam din toate prostiile. Atunci eu cu el ne uitam unul la altul si ne zambim laughing)
Suntem impreuna de 2 luni, dar ne stim de 6.
El nu recunoaste nici in ruptul capului ca m-ar fi inselat. Eu i-am recunoscut dupa care m-am razgandit si i-am zis ca nu era adevarat ca am zis doar asa... Ce era sa mai zic cand am vazut ca se schimba la fata.

El mi-a reprosat ca sunt rece desi nu inteleg unde a stat raceala mea si ca nu stiu sa iubesc. Ca mi-ar placea un catelush nu un barbat si ca incerc sa-l tin sub papuc.
M-am tot gandit la ce mi-a zis el. si nu am regasit caracteristicile astea in mine!

| clauclau_6191 a răspuns:

Nu trebuia sa-i spui ca l-ai inselat, ce credea-i ca este cea mai buna prietena a ta laughing), si cu a doua sansa, uni barbati nu iarta tradarea, si u daca il iubeai cu adevarat nu-l inselai decat daca erai sigura ca te inseala si el..., isi respecta sora si nu iti spune nimic pentru ca esti amica ei si evita orce discutie, restul se intelege de la sine si in timp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am decit un sfat; Revenitiva mai, ce naibii?

| adrian_3467 a răspuns:

Incearca cu nexthappy e mai safe...

| Bacemi a răspuns:

Poti sa ii spui ca daca vrea sa nu mai fii geloasa ar putea sa nu mai faca un secret din viata lui personala. Nu e vorba ca ar trebui sa iti dea raportul mereu, dar iti ascunde lucruri si e normal sa crezi ce e mai rau. Spune-i asta. Poate te-a inselat, poate nu. Cert e ca tu l-ai inselat sigur. Fa tu primul pas, lasa orgoliile deoparte. Important este ca amandoi regretati. Acesta e un pas spre impacare. Daca el ti-a spus ca nu s-a intamplat nimic poate asa e. Cert e ca tu l-ai inselat. Incercati sa va mai dati o sansa. Stabiliti de la inceput ca alta nu o sa va dati si ca relatia va merge doar daca sunteti sinceri unul cu celalalt. E greu sa ai incredere in cineva dupa ce te-a inselat. Dar probabil va iubiti amandoi daca a fost doar ceva temporar. Multe cupluri trec peste asa ceva. Important e ce faceti acum. Cum va creati un nou inceput.

mira
| mira a răspuns:

Este o relatie sortita esecului. Voi va mai intalniti din plictiseala.

| Seline a răspuns:

Daca tineti unul la altul, mai dati-va o sansa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Nu pot decat sa rad. Ca-n telenovele. Cate scenarii am citit pe site-ul asta... Am udat prosoape de lacrimilaughing
Stii ca in trecut ai mai zis unei fete: "Spune-mi cu cine umbli, ca sa-ti spun cine esti"?laughing
Esti femeia care vrea sa domine total si greu o sa-ti gasesti perechea. Vrei ca tu mereu sa fii deasupralaughing bine nu doar in pat.
Iar barbatul sa fie si el de decor si sa-si faca meseria noaptea, in rest la ordinele tale; un animal de companie.
Raceala consta si in comportamentul tau, gesturi, priviri pe care le arunci.
Si daca l-ai inselat, fapt de care nu ar trebui sa fii mandra, ce mai vrei de la el? de ce nu-l lasi sa-si vada de lumea lui? Sa inteleaga ca toate au un inceput si un sfarsit, si trebuie sa le acceptam!
Hasta la vista, baby!

| Anca explică:

1. Nu stie ca lºam inselat ( concret ) la fel cum nici eu nu stiu sigur ca el m-a inselat.
2. @mira, sincera sa fiu in perioada asta de sesiune chiar nu am timp sa ma plictisesc. Iar altu as putea avea cu usurinta. Dar il vreau pe el.
3. Nu-s sigura inca, ca cea mai buna metoda este impacarea. Nu imi sta in caracter sa reiau o relatie.

Azinoapte mi-a trimis un mesaj si ma intreba ce fac. Imi zicea ca el nu are somn, ca sta si se uita pe pereti. Stiu ca se astepta ca eu sa deschid subiectul si sa ii spun ca nici eu n-am somn si ca nu pot dormi fara el si ca mi-e dor de el.
Dar n-am facut-o! L-am trimis doar sa se culce si i-am trimis mesaje legate de urmatorul examen.

Parca l-as vrea, dar am dubii mari si deocamdata ceva nu ma lasa sa discut cu el. Parca imi vine sa tot trag de timp.
Ieri am inceput sesiunea si am picat primul examen. Daca nu aveam toate certurile alea cu el toata vacanta, plus ultima saptamana, as fii reusit si eu sa invat.
De acum nu mai vreau sa fie asa. Nu vreau sa-l pic si pe urmatorul tot din cauza starii pe care mi-o creeaza el si din cauza certurilor.
Eu i-as cam zice ca o sa hotaram viitorul relatiei dupa sesiune.
Momentan nici nu-s hotarata ce vreau sa fac cu noi.

| Anca explică:

Clauclau, treaba sta in felul urmator : El isi suna sora si ii spune sa ma sune sa imi propuna sa iesim in oras. Dupa care vine el cu masina, ma ia din fata blocului, nu ii vorbesc aproape nimic pe masina ( doar banalitati ), ajungem la sora lui, mergem toti undeva, acolo radem, glumim, toti 3, ni se mai intersecteaza privirile uneori si ne zambim sau ramanem fixati ochi in ochi, sora lui ne zice ca suntem 2 nebuni si ca ne vom impaca.

Ea ne trateaza ca si cum nici nu am fii despartiti.
El incearca f mult sa se bage pe sub pielea mea si se foloseste de ea sa ajunga la mine laughing)

| Tessy a răspuns:

Am citit ce ai spus tu, ca nu iti sta in fire sa iei de la capat o relatie. Parerea mea este ca esti mult prea orgolioasa si nu cred ca isi are rostul.
Aveti trei ani impreuna, presupun ca te iubeste, il iubesti. Amandoi ati gresit...va mai puteti da o sansa.
Trebuie sa te gandesti cum iti va fi in continuare(cu el sau fara) sa te gandesti la avantaje si dezavantaje si vei putea lua decizia corecta.Nu te putem ajuta noi, pentru ca nu stim cum e iubitul tau si ce e in mintea ta.Doar tu iti poti da raspunsul cel mai bun cu privire la ce ve-ti faci in continuare.
Succes!

| Anca explică:

Tessy, care 3 ani? laughing))

Unde am scris eu ca avem 3 ani impreuna? laughing)

| simoSTAR a răspuns:

Cu placere anca...eu zic sa lasi orgoliul asta incolo ca nu prea e bun(in cazul tau). daca purtati o discutie si cadeti de comun acord ca pe x il nemultumeste nu stiu ce si pe y nu stiu ce, cum a spus si el ca nu simtea ca tu il iubesti, ca esti rece.chiar daca tu nu te regasesti in descrierea asta a lui, nu trebuie sa spui acum ca nu e adevarat si sa va contraziceti iar... spui ca ok, o sa incerci sa nu o mai faci.mai dati-va o sansa, e pacat.nu cred ca daca va impacati va fi o piedica sa iei examenele.totul este mai usor in 2. ia si tu o hotarare pana nu va fi prea tarziu ca de fapt il vrei, dar nu il vrei acum.multi cautam pe cineva si unii dau cu piciorul.trece timpul si voi pe langa el!

| lacrimi a răspuns:

Iti spun eu, pe viitor incearca sa nu mai intrii in relatii serioase, nu sunt de tine, crede-ma.

| lacrimi a răspuns:

Il vrei pe el, dar cand te puncte puncte cu altul, nu l mai doreai pe el, nu? Sau te gandeai la el in timp ce faceai? Trebuia sa te gandesti ca orice fapta are si consecinte, ca minciuna are picoare scurte, si ca pedeapsa vine mai devreme sau mai tarziu.Asa ca asta e, ai gresit, platesti, acum singura solutie ar fi sa va ziceti pa pa!

| Anca explică:

Lacrimi, nu te supara dragul meu, dar nuºmi vorbi tu mie de relatii serioase ca nu cred ca ai trait inca vreuna!

| Evelyna a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dk il iubesti si te iubeste merita sa va mai da-ti o sansa.eu am pierdut pers iubita si e groaznik.lupta pr ceea ce iubesti!