In primul rand nu ar trebui sa accepti sa te puna in situatia in care tu sa il alegi pe el sau prietenele. Iubitul e ceva, prietenele sunt altceva. Care este motivul pentru care ti-a impus sa nu mai vorbesti cu ele? Nu accepta. Nu este decat un iubit, si asta nu inseamna ca trebuie sa ia controlul asupra vietii tale. Vorbesti cu el, si ii spui ca daca o singura data te mai pune sa alegi, ii dai papucii.Asta e doar o sugestie, tu faci ce vrei. Prietenele au rolul lor, iubitul rolul lui. Asa cum cu prietenele nu te poti saruta si nu poti intretine relatii sexuale, nici cu iubitul nu poti face cumparaturi si nu poti vorbi despre baieti, imbracaminte si accesorii.
pa, pa.
Dragoste cu forta? Nu stiu ce sa zic, poate are si el dreptate, daca ele sunt doar, scuza-ma ca zic asta, niste galite barfitoare si invidioase. Nu pot sa-ti zic sa accepti asta sau nu, nu cunosc situatia in totalitate, dar mi se pare urat din partea lui sa iti pretinda acest lucru.
M-as despartii de el, dar nu inainte sa stau de vorba cu el despre asta cu calm, fara certuri.
daca te-ar iubi cu adevarat te-ar intelege si nu te-ar pune sa alegi intre prietenele tale si el.
acum nu stiu care este problema intre el si prietenele tale, dar daca ai niste prietene bagacioase care se baga peste voi mereu e vina ta.trebuia sa pastrezi relatia cu el departe de ele. el este cineva separat de prietenia ta cu unele fete.de ce le-ai povesti lor despre el si despre ceea ce faceti voi? situatia asta se poate rezolva cu o conversatie. pur si simplu le zici prietenelor tale sa inceteze si le rupi de informatiile legate de el si relatia voastra.pana la urma o relatie se consuma in 2, nu intr-un grup de oameni.
daca te-a pus sa alegi asa pur si simplu ar trebui sa stai de vorba cu el, sa il intrebi de ce face asta. poate e prea gelos, prea posesiv.in situatia asta ar trebui sa ii explici ca nu faci nimic rau cu ele, ca nu il inseli cand iesi cu ele.
probleme sau cauze pentru care iti cere asta ar mai putea fi multe.astea sunt numai 2.sunt cele mai frecvent intalnite cauze petru care un iubit sa ceara asta iubitei lui.
tot ce poti sa faci este sa stai de vorba cu el, sa aflii care este motivul, sa discutati, sa inercati sa rezolvati asta si daca nu se poate va trebui sa alegi.asta e.
acum si cu alesul depinde de situatie. daca ai niste prietene profitoare, care nu iti sunt prietene adevarate si il iubesti pe el atunci eu zic sa il alegi pe el. daca simti ca relatia voastra nu ar mai merge renunta la el. daca ai niste prietene adevarate nu uita ca o prietenie poate sa tina o viata, el poate saptamana viitoare te paraseste.
gandeste-te bine la ceea ce vei face
Persoana care te iubeste cu adevarat nu-ti va spune niciodata sa alegi intre el si intre prietenele tale, pentru ca baietii azi sunt miine nu-s, dar prietenii sunt mereu alaturi de tine si la bine si la rau.
Nu e etic sa te puna sa alegi! Nu se pune niciodata astfel de conditii! E prea egoist, te vrea doar pentru el. Gandeste`te. cu el poate nu vei sta toata viata, dar unele prietenii raman o viata intreaga. Din moment ce te pune sa alegi. e un mare fraier si se gandeste doar la el! Parerea mea. RAMAI CU PRIETENELE TALE!
Intreaba`l dk el ar renunta la prietenii lui pentru tine. Insa eu il locul tau nu as accepta ce iti impune.;;~)Acum depinde numai de tine
Successx
Buna! Depinde. Daca prietenele tale sunt false, nu are rost sa mai fii prietena cu ele.parerea mea. Daca ti-au castigat increderea si ti-au demonstrat ca iti sunt adevarate, vorbeste cu iubitul tau, intreaba-l de ce te pune intr-o asemenea situatie si intreaba-l daca el ar face sacrificiul acesta pentru tine.Bafta !
Crede-ma asa am facut si eu si imi pare rau. Dupa ce m-am desparit de el nu am mai avut nici un prieten . Este foarte urat ce iti cere. A renuntat si el la prieteni? nu prea credai si tu dreptul asta. faci cum crezi tu cai mai bine
Nu renunta la prietene pentru un iubit. iubitu e altceva prietenele sunt altcv.at cand u te certi ca el la cine te plangy si cin te intelege daca nu o prietena? dupa parerea mea...prietenii sunt pe primul loc.
Bună! Te-aș sfătui să rămâi cu prietenele tale și să-l lași pe el în pace! Un băiat drăguț găsești la fiecare colț de stradă, dar o prietenă adevărată găsești foarte rar! Ce are, mă rog, împotriva prieteniei tale cu fetele acelea? Cu ce îl încurcă? Voi vă vedeți de relație și gata! Dacă ar ține la tine, nu te-ar pune să alegi între el și prietenele tale. Desparte-te de el, nu înainte de a-i explica de ce vă despărțiți. Succes!
Pai u cu cine te intelegi mai bine?
din punctul meu de vedere eu as zice sa renunti la el, pentru ca un iubit fara intentii ascunse nu ii cere prietenei sale asa ceva.
dar cel mai bine e sa iti asculti inima dar mai tarziu sa nu regreti...
ai grija de tine.:*pup
funda?
Daca prietenele tale te deranjeaza lasele in plata Domnului, dar daca pe iubitul tau il deranjaza ce va la ele dicuta cu el despre ce e vorba si sa gasiti un remediu. Daca n merge gandeste-te:poti sa-ti faci alte prietene, poti sa-ti gasesti alt iubit, poti sa te intalnesti cu pretenele tael pe ascuns sau sa renunti sa el sau ele gandindute la cine ti mai mult.asta e sfatul meu vezi cum faci
Si eu am trecut prin asa ceva si pana la urma nu am acceptat cu toate ca eram ica atunci.si ma incanta sa renunt la prietenele mele. un motiv anume nu avea si indiferent de situatie nu e normal sa te puna sa alegi pentru ca nu ai ce sa alegi! el e iubit iar prietenele sunt prietene. nu esti crescuta in padure sau la cuca macaii sa nu ai prieteni. daca el vrea asta spune-i sa'si gaseasca pe una care a stat rupta de civilizatie si sa o modeleze el cum vrea. daca nu ai tupeu nu faci nimic si te mai ia si de proasta! invata'te sa te impui daca vrei sa ai un iubit model. sau daca vezi ca nu se poate cauta pe altu mai mare.
oricum nu renunta la prietene pentru un baiat ca nu s merita. ele nu te vor mAI PRIMI INAPOI DUPA CE TE CERTI KU EL.