Nu trebuie sa distrugi nimic pentru ca, din cate spui, e cam distrus totul. Daca ai incercat sa vorbesti cu el, sa lamuresti situatia, iar el nu e indiferent, e clar.Nu are rost sa-ti bati capul daca lui nu-i pasa si nu se implica.Totusi,nu inteleg de ce vrea sa stea in continuare cu tine.De dragul de-a sta, ca sa nu fie singur? Explica-i calm si ferm ca vrei sa te desparti de el, ca nu esti fericita si ca nu poti avea genul ala de relatie. Poate va intelege si va reveni la normal, iar daca il iubesti, ii poti oferi o a doua sansa, dar daca nu, nu.Nu trebuie sa stai cu el doar pentru ca nu vrea sa va despartiti. Daca nu vroia sa se ajunga la asta, ar fi fost altfel, dar asa...cam greu de crezut ce se intampla.
>:d
Probabil are cateva probleme pe cap si de aia se poarta asa.Mai incearca sa discuti cu el, pune`l sa-ti spuna ce are pe inima, poate intr-un final vei afla de ce se poarta asa.si legat de facultate. pune`l pe el sa se mute la bucuresti.sa fiti mai aproape unu de altu`. in asa fel incat sa le faci si parintilor pe plac ca te`ai dus unde au vrut ei si sa fi si langa el.
Bafta! :*
Mi se pare corect programul pe care l-ai facut.
Ai sa vezi ca-i va parea rau, pentru ca indiferenta doare cel mai tare. si asta il va trezi la realitate.
Succes >
Cand vorbeste cu mine e trist, suparat, iar cand vorbeste cu altcineva e vesel.
M-am saturat de indiferenta lui.Am ajuns sa imi fac program(de nebuna)pe telefon:
1.Pana in ora 14 nu-i raspund deloc.
2.De la ora 22:00 nu mai vorbesc cu el
3.Intre 14:00-22:00 vorbesc cu el de cate ori ma suna.
4.Eu nu-l caut deloc!
Nu-mi dau raspunsuri singura, am dat detalii in cazul in care esti mai greu de cap!
Pana acum vroiam sa ma mut la el in oras.Cum sa ii explic ca din cauza comportamentului sau m-am hotarat sa plec la Bucuresti?(au mai fost certuri intre noi si i-am zis ca fac facultatea in Bucuresti si m-a pus sa aleg intre relatia noastra si plecatul la Bucuresti)
Sincera sa fiu nu cred ca ar pune asta in practica. Mi-as dori sa fac facultatea in orasul lui dar ai mei nu ma lasa si ...ar trebui sa ma mut la el.Acum chiar nu ma pot muta la el. Felul in care se poarta cu mine nu m-ar face fericita.As suferi daca as sta cu el in aceeasi casa. Din pacate il iubesc prea mult
beausingurlamasamea întreabă: