anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Suntem impreuna de 2 luni si ne-am vazut doar o data si nici nu ne-am sarutat inca. Cand zice sa ne vedem, se ia cu altceva si uita de mine. Il iubesc si nu vreau sa ma despart de el, dar nu stiu cum sa-l fac sa se schimbe.

2 răspunsuri:
| tubica a răspuns:

Pai eu zic sa nu doresti sa schimbi o persoana. Daca il iubesti ar trebui sa-l accepti cu bune si cu rele.Eu zic ca daca te iubeste te va cauta si va avea timp de tine mereu.Nu dispera. Iubirea n-are garantie din pacate. Daca ar vrea intr-adevar sa va vedeti nu s-ar lua de altceva ci ar vrea cu orice pret sa te vada fiindca un om indragostit doreste sa vada persoana iubitahee hee dar poate la el e mai lent procesul asta de dragoste. Poate inca nu e hotarat sau pregatit pentru o relatie.Niciodata nu poti sti ce are in cap.Important e sa fii perseverenta, rabdatoare cu el.Nu insista fiindca baietilor nu-i plac fetele insistente.Stai locului.Tu fi prietenoasa cu el in continuare. Daca te vrea atunci va veni la tine.winking Capu sus!tongue mult succes.

| MishikiCrisy a răspuns:

Pai spune-i ca asta te deranjeaza, ca nu vrei sa va despartiti, dar ce face el afecteaza relatia dintre voi. Roaga-l sa se schimbe si sa nu mai uite de tine.