| Jokkerr93 a întrebat:

Suntem impreuna de 3 luni si vreau sa fac dragostea cu ea, cand ne intalnim nu ii convine si nu prea ma lasa sa ii pun mana pe fund si pe sani, cum o pot abodra printr-un mesaj sa vad daca ar vrea sa o facem?

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
După cum te exprimi trebuia să cedeze din prima clipă!
Luptă frate, pentru dragostea fizică, las-o să vină de la sine nu să o presezi tu!
Pa, pa.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fra iti zic eu un lucru nu te incurca cu copile ca ea odata ajunsa in pat si daruinduti virginitatea o sa fie obsedata de ideea sa o iei de soata esti tanar mai bine incurcate cu fete mai hotarate si interesante nu cu asa zise" sfinte" virgine.

| milan9 a răspuns:

Chiar şi dacă nu ai avea îndoieli în privinţa căsătoriei cu ea, consideră că pentru liniştea şi echilibrul vieţii şi a familiei tale de "mâine", este nevoie să respectaţi ordinea lucrurilor şi să aştepţi momentul căsătoriei!

Altceva este mai grav...
Sexualitatea înainte de alcătuirea familiei este o adevărată cutie a Pandorei. Este vital să nu se atenteze la drepturile şi,, liniştea" Familiei de mai târziu, a ei şi a ta! Distracţia este un viciu dificil de controlat? Dar costul ei nu este nici mai mult nici mai puţin decât... liniştea unor familii! şi sacrificiile uriaşe care se vor raporta la ele...

- La urma urmei, ce se va întâmpla într-o neprevăzută situaţie în care vă despărţiţi? Ce se va întâmpla mai târziu în familia ei?
- Relaţiile intime creează "link-uri" nedorite, ce se vor resimţi cel mai bine mai târziu, în familie, ca în oglindă de către celălalt partener... toată viaţa!

- Acest lucru va fi o adevărată "fractură" mai târziu, iar în acest sens statistica nu minte...
familia celei de care tu îţi baţi joc acum, poate uşor fi făcută praf!

| Danysan a răspuns:

Nu o forta ca nu primesti nimic fi baiat cuminte si intelegator.E prea devreme -Nu te lua dupa aberatii de genu sex la a 3-a intalnire.Trebuie sa fie si ea pregatita.Eu odata -Ma deranja fosta.Sa intelegi la ce ma refer.Nu apucam sa pun si eu mana pe o buca ceva ca imediat mi le impingea subtil intr-o parte de acolo.Aha zic eu stai ca vezi tu. Apoi intr-o zi tot aceeasi faza -Ce crezi ca am facut.M-am ridica frumos si i-am spus ca trebuie sa merg la medic si ca nu mai am timp de dulcegarii cu ea -Intrebarea a fost de ce? Raspunsul meu :-Vezi tu draga mea cred ca am ceva la maini cred ca vreo boala deoarece de cate ori incerc sa te ating si eu pe zonele tale mai totunde -practic sunt respins-si nu e bine -am nevoie de tratament.Nu vezi ca tremura saracele, nici nu mai stiu ce e cu ele -cred ca sunt ranite ca le-a respins un fund asa de sexy. te pup.pa-pa.

| Dragosdoar a răspuns:

Violeaz-o

| LineGuide a răspuns:

Aveti 3 luni impreuna, eu sincer cred ca merita sa mai astepti, plus ca in general o astfel de abordare necesita peste 6 luni daca fata este mai timida, sau chiar virgina.
Mult noroc!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru LineGuide):

Adica trebuie sa astept ca prostul 6 luni ca e ea o copila rasfata "nepregatita"? nu domnule

| Danysan a răspuns (pentru LineGuide):

Aha si cum era vb aia cu sexu la a 3-a intalnire?

| LineGuide a răspuns (pentru Danysan):

big grin Consideri prea direct si la a 6-a luna, sau era decat o gluma?

| Danysan a răspuns (pentru LineGuide):

Asa zic unii ca daca nu o faci la a 3-a intalnire esti prea prost -acum depinde ...Eu nu cred asta, voiam doar sa vad ce parere ai?

| LineGuide a răspuns (pentru Danysan):

Zic ca daca te grabesti, risti sa pierzi totul. Daca nu accepta, pici de prost oricum, deci rabdarea e mai valoroasa.

| Raiiiisa a răspuns:

Lasa atitudinea de bou-vagon si fa-o sa-si doreasca sa faca asta cu tine! Nu prin mesaje sau altele.
Cand va vrea o sa vina singura la tine.Asta daca stii ce sa faci.

| 1DeadMemories a răspuns:

Lasa o pe ea sa faca pasul asta, nu trebuie' sa pari un disperat in fata ei. Daca ti a refuzat mangaierile clar nu i pregatita.

| varcolaccc a răspuns:

Frate tu o ti decat sa iti bati joc de ea si sa faci sex? Sa sti ca sex se face dupa o relație mult mai îndelungată. Imi place fata ca nu te lasa mi se pare normal. Eu zic sa mai astepti si cand va fi ea pregătită atunci.

| AlaturideIngeri a răspuns:

Buna!
Daca ea nu te prea lasa sa o atingi pe sani si pe fund, asta inseamna ori ca nu vrea sa faceti ceva ori ca nu vrea sa para in nu stiu ce fel in fata ta, ca sunteti doar de 3 luni impreuna si ea te lasa sa o atingi.
Parerea mea ar fi sa o intrebi deschis despre acest lucru,ce crede ea despre asta si daca ar fi de acord sa o faceti si cand; trebuie sa-i mai explici ca nu esti disperat si obsedat de acest lucru si ca tie ti se pare normal ca doi oameni care sunt intr-o relatie sa faca si acest lucru.
Daca ea nu vrea sa o faceti,nu o forta sau nu o trata altfel de cum o tratai inainte de a vorbi cu ea despre acest lucru, pentru ca o vei face sa se simta vinovata si va accepta acest lucru doar din obligatie fara ca ea sa-si doreasca sa fie a ta.
Mai e inca o chestie:varsta ei; daca e mai micuta, poate ca si din acest motiv nu vrea sa te lase sa o atingi.
Stiu ca e greu sa te abtii sa stai langa o fata care arata si bine si sa nu-i faci si altceva, dar daca decizia ei este de a nu face nimic cu tine, respecta-i-o si iubeste-o din ce in ce mai mult.
Ai grija de tine si de ea si vezi cum o abordezi! happy kiss

| Zadie a răspuns:

Stii cu spunea Becali intr-o secventa?! RABDARE, RABDARE, RABDARE!