Buna, nu cred ca sexul are legatura cu cearta, daca faci sex nu inseamna ca se termina certurile, totul depinde de voi 2, de felul cum va purtati unul cu celalalt, conteaza foarte mult iubirea, increderea si respectul care il aveti...
Cum poate sa-ti lipseasca ceva ce nu ai avut? probabil este lipsa de compatibilitate...
Crede-ma ca dupa ce vei face sex cu el vor fi si mai multe certuri . pentru ca va deveni si mai gelos, pentru ca va simti nevoia sa te simta numai a lui
si voe mai aparea certuri si din cauza ca el va vrea intr-o zi sa faca sex iar tu nu si invers.
Sexul, "a face dragoste" de fapt, este de obicei e o completare a unei bune relatii. nu stiu de ce va certati voi, poate nu sunteti compatibili, sau poate ar trebui chiar voi sa analizati mai bine lucrurile si sa o lasati mai usor (compromisuri). Totusi, tu te-ai simti mai bine daca ai fi a lui, si pe urma sa reluati aceste certuri interminabile? Gandeste-te bine. Si in plus, el ca baiat poate ar ajunge sa creada ca deja a"cucerit tot teritoriul". Nu face pasul asta decat daca se merita, sfatul meu. Primul pas ar fi sa descoperiti radacinile tuturor problemelor.doar voi stiti ce se petrece intre voi...
Daca nici unul nu a discutat pe tema sexului probabil ca amandoi sunteti stanjeti si e posibil sa fiti mai iritati din pricina asta. Insa nu ar fi neaparat un motiv. Ar trebui sa discutati serios care e problema. Daca nu e un subiect tabu pentru tine ai putea sa aduci tu in discutie sexul sa vezi ce zice. Poate ar vrea dar nu stie cum sa spuna. Poate de asta dar pentru o relatie e nevoie de mai mult decat sex. Problemele voastre sunt in primul rand increderea si comportamentul fata de partener. Ar fi cazul sa aveti o discutie serioasa in ceea ce priveste viitorul relatiei voastre. Asa ati sti daca mai are rost sa stati impreuna sau nu.