| pinky_2290 a întrebat:

Suntem impreuna de aproape 3 luni si am inceput sa ne certam din niste lucruri foarte marunte. Cum pot face sa mearga relatia mai bine?

Răspuns Câştigător
| cristiano93_5452 a răspuns:

1. vorbeste cu el si intreaba-l dc va certati din lucruri marunte. 2. faceti o despartire ca la tv de 1 sapt.sa vedeti cum va este si dupa poate revederea este :X:X uu big grin happy. 3. fai o surpriza >? 4.imbracate mai provocator poate s-a indragostit de vreo alta tipa. straight face?>/ nu stiu dar oricum multa bafta cu el tongue

8 răspunsuri:
| deeeeeeaaa a răspuns:

Comunicare este cheia. vorbeste cu el si lamuriti micile probleme.:X

| Octavutzu a răspuns:

Nu asi fi vrut sa zic asta dar cred ca incearca sa inchee relatia. Daca te'ar fi iubit ar fi trecut peste acele lucruri marunte sau poate nici nu lear fi observat. Dar le observa ca poate asta vrea sa faca sa observe tot sa aiba motiv de cearta. Incearca sa nu ii faci prea mult pe plac si sa il ignori cand cauta motiv de cearta. Asa o sa iti dai seama mai bine ce intenti are daca te iubeste sau daca nu. Daca el a inceput cu chestile astea nu stiu cum ai putea sa faci doar tu relatia sa mearga pentru ca e nevoie de comunicare si intelegere, iar el daca nu vrea asta te chinui degeaba si plus de asta mai si suferiwinking. pare rau. Pop :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zii clar sa nu mai aiba mentalitatea de copil mic si poate se va linisti

| SweetCandy a răspuns:

Sa-l iei frumos de mana si sa il intrebi ce nu-i place, iar apoi sa ii explici si tu ce te deranjeaza. Daca vrei sa ramaneti impreuna trebuie ca fiecare sa inchida ochii cate odata si sa -i accepte celuilat toanele marunte, pentru ca nimeni nu este perfect. Nu ma refer aici ca trebuie sa accepti orice insa chestiile marunte care duc la dicutii interminabile trebuie trecute cu vederea!

Mult succes!

| PeeWeeVi a răspuns:

Pai trebuie sa mai lasi de la tine, sa-l lasi sa spuna ce vrea si sa incerci sa-l calmezi, sa-l intelegi, totul va merge mai usor, calm.Noroc!big grin

| Eaaaaa a răspuns:

Exact cum spune si cristiano93.Incearcati sa va indepartati si vedeti daca va simtiti mai bine.Eu am incercat si dupa aceea ne-am inteles mai bine. Dar daca va certati din lucruri marunte ar fi mai bine sa si vorbiti unul cu celalalt si sa mai lasati unul dupa altul, chiar daca stiti ca aveti dreptate lasa-ti cum vrea celalalt, o sa fie mai bine.SUCCES!:*

| catthshshshs a răspuns:

Eu cu iubitul meu avem 8 luni de relatie. Si noua ni se mai intampla sa avem mici contradictii si nu chiar certuri.
Sunt lucruri marunte care exista in fiecare relatie.
Iti dau un sfat: chiar daca te deranjeaza intr-o zi ceva ce face, intai spune-i si vezi ce reactie are! Apoi ia-o ca pe o gluma iesirea ta, si impacati-va.
Intr-o relatie trebuie sa lasi mult de la tine.
Daca este iubire la mijloc, se trece peste toate.Bafta!

| hehehe a răspuns:

Eu spun sa ii explici ca amandoi trebuie sa faceti sacrificii pentru a tine relatia asta in picioare. deci lasa si tu de la tine daca tot sunt lucruri minore.