Poate vrea să se despartă de tine, dar îi e frică și nici nu știe cum. Și speră că singur o să faci acest pas, și ea o să rămână victima în acest caz ). Cred că-i lipsești, și se simte perfect în week-end cu tine, de asta îi e frică să te piardă. Doar că în zilele când nu ești alături de ea, cel mai probabil caută susținerea și consolarea în altă parte.
Joacă pe 2 tabere.
Ati alunecat pe o panta periculoasa. Faptul ca relatia voastra este insuficienta, ca v-ati dat seama de asta este un lucru, dar rezolvarea pe care ati ales-o este cea mai proasta cu putinta.
Vorbiti unul cu celalalt si cautati sa ajungeti la o intelegere. Daca trebuie, luati o pauza ca sa va dati seama cat de importanta este relatia voastra pentru voi.
Oricum vor decurge acestea, un lucru trebuie sa devina clar pentru amandoi: daca vreti sa aveti o relatie impreuna, atunci pentru voi nu exista alta persoana de sex opus, mai ales cand perechea voastra este la distanta. Altfel relatia voastra nu va rezista.
Să ai o relație la distanță....nu e ușor, iar cuvintele tale confirmă teoria. Îmi pare rău. Dar cred și eu că ar trebui să discutați serios, de preferat face to face.
Sunt fată, și am și eu o relație de 2 ani. Și... uneori simt că mă obosește, că am nevoie să respir, dar faptul că el mi se destăinuă și toate acele mici gesturi de iubire, mă fac să realizez că nu am nimic fără el.
Rămân la părerea că doar o discuție poate lămuri lucrurile. Fii sincer, și direct, nu de alta, dar să nu trezești într-o zi, umilit și „plouat", fără nici o explicație. Fii tare. Orice ar fi, viața merge mai departe.
Și...mai bine singur decât cu persoana nepotrivită.
Pai...e clar ca ea cauta altceva. Asta se vede cu ochiul liber. Probabil cand va gasi pe cineva care i se va parea mai bun ca tine, te va lasa.
A inceput sfarsitul relatiei voastre.
Cred ca ar trebui sa discutati foarte serios motivul pentru care voi doi sunteti impreuna! faptul ca ea a plecat pe o cale cam dubioasa, ar trebui sa te faca sa te gandesti la asta(la motivul care a facut-o sa o ia p drumul ala).ca esti gelos, e de inteles, tii la ea! insa incearca sa i explici cu calm ca nu ti place sa vezi pe alti ca se dau la ea! nu e vorba de neincredere.intr o relatie la distanta increderea e foarte importanta! asa ca aminteste i si ei! poate ca relatia care o aveti nu mai este ceea ce isi doreste ea! de aceea trebui sa vorbesti deschis cu ea despre ceea ce simtit unul pentru altul!
Ar fi mai si faptul ca daca incerc sa ii spun ceva si nu ii convine, cand vorbim la telefon, imi inchide, si nu o singura data...
Va mai spun inca ceva, i-am zis acum cand am vorbit la telefon, am intrebat-o, crezi ca ii normal sa dea numarul la toate persoanele cu care a schimbat si doar 2 vorbe? intr-adevar, am intrat pe facebook-ul ei, cu altii poate vorbi cu draga, mie nici nu stiu cand mi-a zis ultima data, cu altii poate vorbi frumos la mine urla, a deranjat-o ca am intrat pe contul ei, am inteles, dar am si motive sa am mici indoieli, de aia vreau sa ma asigur eu pe mine ca e in regula, dar tot eu sunt de vina, am intrebat-o, de ce inainte nu ai vrut sa vorbesti cu baieti si acum vrei? raspuns : ti-am zis ca vreau sa ma schimb. i-am zis, asa doar ma indepartezi de tine si bineinteles a zis ca nu-i adevarat.
Poate vrea să se despartă de tine, dar îi e frică și nici nu știe cum. Și speră că singur o să faci acest pas, și ea o să rămână victima în acest caz ). Cred că-i lipsești, și se simte perfect în week-end cu tine, de asta îi e frică să te piardă. Doar că în zilele când nu ești alături de ea, cel mai probabil caută susținerea și consolarea în altă parte.
Joacă pe 2 tabere.