| bubblegum a întrebat:

Suntem impreuna de o luna. Mie mi`e foarte drag.big grin pot sa zic ca tin foarte mult la el. si i-am zis asta si ca raspuns mi-a zis ca si eu is foarte foarte draga...si ca se bucura ca impartasim aceeasi sentimente. totusi cateodata mi se pare ca ii sec cand vorbim la telefon. cand ne intalnim se comporta foarte frumos cu miiine si ma tine in brate si ne jucam ca doi copii. Credeti ca si el tine la fel de mult la mine ca si eu la el? thanks pentru ajutor :*:*

3 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Nu pot sa spun daca tine la tine la fel de mult ca tu la el caci nu am de unde sa stiu doar el stie asta dar pot sa iti spun ca de placut te place din ce povestesti.Nu trebuie sa te enervezi daca pare sec la telefon, poate are si el probleme, nu se simte bine sau pur si simplu e plictisit toti avem moment de astea.

| Puf a răspuns:

Cu cat va trece mai mult timp si va ve`ti cunoaste mai bine cu atat el te va iubi din ce in ce mai mult! Acum sunteti la inceput, va cunoaste`ti mai bine, insa cu timpul iubirea va fi din ce in ce mai puternica. Trebuie sa ai rabdare, e abia o luna, peste cateva luni totul va fi mai diferit. va ve`ti iubi mai mult si totul va fi mai frumos.Stii cum e azi iubesti mai mult ca ieri dar mai putin ca maine. AI rabdare si vei vedea ca totul se va transforma intr-o frumoasa poveste de iubire!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ah.si eu implinesc azi o luna de cand sunt cu iubitul meu, la noi a fost dragoste la prima vedere, chiar daca inainte nu credeam asemenea lucruri, si noi suntem la fel ca voi, cand ne intalnim suntem ca doi copiilove struck