Buna,cu un astfel de om nu vei avea zile bune, cu gelozia si posesivitatea e greu.Cand esti gelos inseamna ca iubesti,dar totusi e normal sa fi gelos cand ai motive,dar asa fara motiv mi se pare foarte nasol.Tu comporta-te cat se poate de normal,daca stii ca nu i-ai gresit cu nimic,nu ai nicio vina,e doar vina lui ca nu stie sa isi stapaneasca gelozia care il macina si se consuma si el degeaba.E rau asa sincer,pentru ca daca acum face asa,cred ca ce va face mai incolo,ai mare grija si nu il lasa sa iti controleze viata si sa te faca sa suferi, ca vei avea de suferit mai tarziu, din cauza geloziei poate ajunge sa iti interzica multe lucruri si sa te banuiasca din orice chiar fiind nevinovata si mereu vei sta cu frica in san ca el va face o noua criza de gelozie si daca iesi prin oras cu o prietena sau stai de vorba cu un amic...
Discuta cu el serios si fa-l sa inteleaga ca nu merge asa ca nu e bine ce face el.Intr-o relatie e foarte importanta increderea, cu acest comportament al lui va avea mult de pierdut si tu mult de suferit, gandeste-te bine ce ai de gand sa faci.
Gelozia e boala grea...Eu in locul tau nu as accepta "crizele" lui de gelozie, nu-si au locul intre doi oameni care se iubesc. Comporta-te asa cum esti tu, nu incerca sa demonstrezi nimic, el va intelege cu timpul ca esti o persona cu capul pe umeri si ca nu e nevoie sa se indoiasca la tot pasul; Incearca sa-i propui sa se uite mai putin la tele sau la filme si sa se inspire mai mult din viata reala. Nu-i mai raspunde la intrebarile iscoditoare si fii cu picioarele pe pamint, vorbeste-i tu despre ce ai mai facut etc inainte sa intrebe el. Anticipeaza un pic intrebarile si reactile lui si raspunde inainte de a "avea motive" de gelozie.
00Andreea008 întreabă: