| anonim_9012 a întrebat:

Suntem impreuna deja de 3 luni de cind ne-am cuplat din nou, am mai fost impreuna de 2 ori. Mie imi vine greu sa am incredere in baieti, iar acest baiat aproape ca ma convingea sa-l am incredere totala in el, insa ma bucur ca n-am facut-o, tot parea frumos si el parea al naibii de indragostit de mine si mereu spunea ca eu sunt unica si ma iubeste tare. L-am prins odata ca m-a mintit, l-am prins cum vb cu o tipa pe net de pe un site si dupa el ca sa-si repare greseala si-a stres profilul de pe acel site, asta m-a determinat sa nu-l pararesc si sa fiu mai departe cu el. Inainte de Anul Nou tot vb ca facem impreuna la el acasa cu prietenii lui, ai lui pleaca de acasa una alta, si cind aproape de anul nou el zice ca nu stie daca o sa se primeasca, si intiplator citesc niste mesaje la el in telefon ca se intelegea cu o fata s-o anunte unde face anul nou si respectiv s-o cheme si pe ea sa faca cu el, eu respectiv i-am zis lui gata ti-am inteles planul vrei sa faci cu ea si nu cu mine, la care el nuuuuu, asta e doar o prietena si nu-ti fa griji, iarasi eu zic ok.las balta, am facut anul nou impreuna, tipa respectiv n-a venit. Si eu recent mi-am facut un profil inventat pe facebook am pus poza l-o fata si comunic cu el, pe cind el imi spune mie ca el nu vb cu nici o fata doar despre univer cu prietenele apropiate si nici intr-un caz nu face cunostinta cu nime. Eu vb deja de vreo citeva zile din partea fetei celeia... dar pe de alta parte ma comport de parca nimic nu s-a intimplat. Si as vrea in acest week-end sa-i zic situatia si sa-l las ptu totdeauna. Ce parere aveti despre situatie? si cum credeti ca ar fi mai bine sa-l las si sa-i zic ca vb de fapt cu mine ci nu cu fata din poza?

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca cu profilul inventat pe facebook ai vorbit chestii de dragoste si bla bla atunci cand il lasi ii spui ca tu ai fost acea fata si ca l-ai prins cu smecheria. Ai fost prostuta ca nu l-ai lasat din prima mai ales o povata iti dau... omul care greseste o va face din nou asta sa no uiti niciodata.

| Krimario a răspuns:

Buna am patit si eu asa si i-am dat intalnire si a ramas farà cuvinte si am terminat tot ce a fost intre noi daca ai curaj fa asa si ii vezi si fata si reactia sa nu iti para rau de unu care Nu te merita bafta si astept sa imi spui ce ai facut pup

| pavel_2891 a răspuns:

Ami pare rau sa-ti spun. dar nu te merita.se vede ca e dupa fete :d...nui spune lasa-l si nul mai cauta.nu te respecta platestei cu aceeasi moneda

| lolipop_5666 a răspuns:

Nu conteaza cu cine se duce atata timp cat tot la tine se intoarcewinking