| CRETZULINAA_9710 a întrebat:

Suntem impreuna, il iubeam extrem de mult si, el la fel! nu stiu ce s-a intamplat dar as vrea sa fim din nou amici.asta simt iar el ma iubeste enorm.simt ca nu-l merit. ce sa fac? precizez ca nu stiu daca il mai iubesc sau nu...

5 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu cred ca e vorba de monotonia care apare de obicei intr-o relatie instabila emotional,cand unul e foarte sensibil si nu stie sa pretuiasca dragostea celui de alaturi.

Daca ai senzatie de plictiseala,e si aia normala,dar asa decurge o relatie cand devine stabila.

Gandeste-te bine daca despartirea e solutia,ca sa nu plangi dupa el apoi. Uneori,greutatile,depresia, lipsa fericirii, ne fac mult mai idioti, in asa hal incat vrem sa renuntam la tot ce a mai ramas bun in viata noastra.

Stai o saptamana fara el si apoi hotaraste-te.Totusi,nu-i da de banuit ca vrei sa te decizi in privinta relatiei, ca e posibil sa termine el relatia inaintea ta.

| Jack a răspuns:

E nasoala situatia happystiu cum e happy in momentul ala cand ai impresia ca nu mai simnti nimic fata de acea pers ca e doar un amic si dupa ti se face dor si regreti ca te-ai despartit happy!
Cel mai usor verifici daca il mai placi sau nu printr-o chestie happy daca reactionezi atunci cand te face geloasahappy!
Verificahappy! Numai e un pic mai complicat.

| mgtow a răspuns:

Poti ramane amica cu el si ii spui ca nu mai are sens relatia voastra de dragoste.

| stefanya_5209 a răspuns:

Eu Cred ca esti confuza doar. Daca spui ca l-ai iubit atat de mult si acum nu stii ce s-a intamplat. Iubirea e ca un lant.Cand il iei e Perfect.Dar in timp trece prin anumite retusuri.Schimbari.Poate asta e problema.sau pur si simpu lantul s-a rupt.Iar daca s-a rupt trebuie sa iei altul nou :p.Dar ai grija.Ca poate te inseli. Poate inca il iubesti.Iar daca il pierzi.Va fi greu sa il recuperezi.Caci daca lantul se rupe.Il poti lega.Dar ramane nodulwinking
Sper ca te-am ajutat.Succeswinking

| CRETZULINAA_9710 explică:

I'mPerfect(a).am inceput deja de 2 zile sa stau fara el dar e foarte greu pentru ca ma suna, imi trimite sms'uri.si nu stiu ce sa fac sa ii raspund sau nu?