Omule, nu stiu ce a fost. Doar imi scrii cat de mult ai tinut la acesta "ea" de care eu nu stiu. Nu stiu nici cine esti tu. Nu te pot ajuta. Imi pare rau, dar daca nu exista sansa sa te impaci sau sa treci mai departe, atunci esti terminat. Trebuie sa-ti faci o noua viziune, ceva cu care s-o inlocuiesti. Altfel esti mort, poate nu acum, dar sigur mai tarziu daca continui.
Nu-ți cer sfat mai întrebat ți-a spus ce simt cu Adevărată ți-am spus Adevărul atât tot
Șansa nici eu nu știu dacă exista nu sunt Dumnezeu sa știu doar el știe răspunsul
Nu mor eu stai liniștit am o Inima am o splina am un ficat nou am 2 rinichi am 2 plămâni am organe noi nu fumez nu beau dacă ia pătește ceva Atunci cine ai poate salva viața eu ma dăruiesc cu toată fința eu sunt in spatele ei pentru tot deuana pentru tot restul vieți mele fericirea ei siguranța ei sănătatea ei este Absolut totul pentru mine ia este mai întâi de tot de toate doar ia Am multe de făcut trebuie făcute toate Atfel Toata viața nu o sa am liniște tot restul vieți mele
eu ma pun la somn noapte buna Aveți grija de voi
Pai sincer nu-mi pasă de ziua îndrăgostiților și dacă vad vreun cuplu pe strada va fi ok
Nu va mai injurati fratilor ca poate ne vedem toti cu contul bannat )) si trebuie sa ne facem altul pe urma
Bah singura chestie pe care nu o suport e problema asta care mie imi e fixata pe creier, ora de ora la fiecare dimineata, doar cand ma gandesc cat F U T altii aflatii in relatii cu 8 ani mai mici ca mine... dude ai de *** e ca si cand cineva mi-ar pune jar la inima, agitat, nervos cu lumea din jur si ce ma enerveaza cel mai mult e ca NUMAI STIU CE E ALA UN SOMN ODIHNITOR! valentines day sau nu, habar nu am ce voi face intr-o zi
Dacă ai avea o prietena nu te ar afecta aceasta zi. Nu inseamna nimic, multa reclama, multa promovare. Doar persoanele singure dau importanta acestei zile în realitate ea nu înseamnă nimic crede ma. E o sărbătoare mai mult pentru adolescenții
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: